Böcker jag läst

Bokmal som jag är har jag läst över en och annan bok. Tänkte nu dela med mig av ett par böcker jag läst, även betygsätta dem. 
 
1. Jag skulle aldrig ljuga för dig - Moa Herngren
Åh, jag minns att jag gillade denna bok. Den handlar om en Cecilia som är 38 år, gift och har tre barn. Hennes liv är perfekt men ändå så känner hon att något är fel. Hon börjar småningom tröttna på sin make och sina barn och försöker få uppmärksamhet från annat håll. Hon förstår inte att hon har kommit in på en väg som kan skada de hon älskar mest och sig själv. 
 
Kunde knappt sluta läsa denna, så rekommenderar den! Jag ger den 5/5 nyckelpigor! 
 
2. Marcelo i den verkliga världen - Francisco X Stork
En annorlunda bok, något jag inte vanligtvis läser. Men jag ville utmana mig själv. Hade heller inte hört talas om författaren så allt var nytt. Den handlar om Marcelo som måste lära sig att leva i den verkliga världen. Han är speciell genom att hör musik som ingen annan hör och han har svårt att förstå skillnaden mellan vänskap och kärlek. 
 
Sommarlovet inleds och Marcelo börjar sommararbeta på sin pappas advokatfirma. Inte bara ett utan flera problem kommer att uppstå, eftersom Marcelo inte är van med att arbeta i sådan miljö. Genom bokens gång får man följa med en pojke med aspergers. 
 
En riktigt bra som, var väldigt glad att jag lånade den så ger den 4/5 nyckelpigor! 
 
3. Född fenomenal - Josephine Bornebusch
Enda sedan jag fick reda på att Josephine Bornebusch skulle komma ut med en bok ville jag läsa den. Spelade ingen roll vad den handlade om, jag skulle läsa den. Och det har jag nu gjort. Jag blev heller inte besviken. Boken handlar om Ruts "odramatiska" liv. Förbered dig på en hel rad spännande händelser. Om jag minns rätt så var slutet inte alls som jag tänkt mig. 
 
Ger boken 4/5 nyckelpigor! 
 
4. Det handlar om dig - Sandra Beijer
Blev lite besviken på denna bok. Om det är något jag inte gillar med böcker så är det när händelserna inte har någon innebörd och man börjar fundera. Nej, hela historien ska höra ihop. 
 
Det handlar om dig en tjej som inte nämns vid namn. Hon träffar en kille vid namn Erik som hon blir förälskad i. Man följer med deras relation, genom alla roliga, tråkiga och hemska händelser. 
 
Mitt betyg för boken blir 2/5
 
Part två kommer senare i veckan! Stay tuned! 
Moa Herngren - det handlar om dig - född fenomenal - sandra beijer
1
daniela

jättebra inlägg för en bokmal som mig, den första blev jag sugen på att läsa!!