Helsingfors - Dag 1

Hallå! Är nu hemma från vår weekend-resa till Helsingfors. Så skönt att lägga sig ner i egna sängen. Kom redan hem igår, men stannade en natt hos Elin eftersom bussen anlände runt halv 11. I Torsdags tog vi Onnibussen klockan 23.59 mot Helsingfors och anlände runt klockan 7 på morgonen i huvudstaden. Vi var lite oroliga att resan skulle kännas lång, men både jag och Elin somnade nästan med det samma vilket överraskade mig. Jag är den som aldrig sover på en buss. 
 
Vi började dagen med frukost innan vi begav oss till Amandas för att släppa av bagaget. Hon har bott där nu i snart ett halvår och så roligt att se hur hon har det. 
 
 
Amanda studerar till makeup artist och hade nämligen ett prov på eftermiddagen som bestod av en festsminkning och en 50-talssminkning. Jag fick 50-talssminkningen och här ovan ser ni resultatet. Bättre bilder kommer senare! 
 
 
Och Elin fick festsminkningen! 
 
 
Efteråt tog vi varsin latte på Wayne's. Senare unnade vi oss någon hamburgare innan vi sökte oss hemåt. Vi var supertrötta och vi somnade tidigt. 
Helsingfors - Wayne's Coffee - helsinki - picnic
2
mamma

Vad fina ni er... Blev lite orolig där när jag inte menade känna igen min dotter efter sminkningen. 😊💜💟

Matilda Wikblom

åh så skoj! så himla kul att onnibus går härifrån till helsingfors, måste definitivt fara dit nån gång då det ändå är så billigt :)