Boktips - Försoningen

 
Denna bok är första boken i en trilogi om två systra som på senaste tiden glidit ifrån varandra men vet innerst inne att de verkligen behöver varandra. Boken handlar om Vanessa som på sin fritid gärna spenderar timmarna ute på någon vild klubb. Alicia jobbar på en PR-firma, tillsammans med överklasskillen Philip och bor i en underbar vindsvåning och försöker pussla ihop det stressiga livet. Båda brottas med inre demoner, och för att klara av vardagen behöver de varandra. Men inser de det? 
 
Ni har säkert hört talas om Hannah Widell och Amanda Schulman, de driver nämligen en av Sveriges största podast Fredagspodden, lanserat eget vin och nu även aktuell med eget klädmärke. Dehär två brudarna har många järn i elden kan man säga. Jag kan varmt rekommendera deras nya bok, efter att jag hade läst den fylldes mitt hjärta med värme och glädje och vill nu bara läsa nästa del!! 
Amanda Schulman - Försoningen - Hanna och Amanda - Hannah Widell - fredagspodden - trilogi - två systrar
3
Anna

Åh vill så gärna läsa den!

rememberthiis.blogg.se

Den verkar så bra :) o Hannah o Amanda är ju bara så bäst på allt dom gör!

Danielas Dagbok

tack för ännu ett tips, har läst många av böckerna du tipsat om och gillat varenda en!

här har jag ett boktips åt dig också, om du inte redan läst den! vi verkar ju ha samma smak gällande böcker så tror du skulle gilla den :) http://ddanielas.blogg.se/2016/april/bara-las-den.html

Svar: åh, tack så mkt för tipset!!!
Felicias mode