Boktips till Höstmörkret

Två boktips till er denna sega onsdagkväll:
 
1. Champagne på Skånska - Monika Carnehult, Lillemor Bruce och Johanna Holm
 
 
När jag först lag ögonen på denna bok tvekade jag, bokomslaget och titeln för mig var inte tilltalande för mig men efter att ha skummat igenom baksidan gav jag den en chans. Och vilken tur. Boken handlar om Ellinor som är en framgångsrik projektledare på en reklambyrå i Lund där hon roar sig med sina vänner, bor fint och lever ett spännande singelliv. Men efter ett samtal från sjukhuset där hon får reda på att hennes far, som hon ej haft bra kontakt med, ligger i koma förändras allt och hela hennes liv vänds upp och ner. 
 
Mer vill jag inte berätta, kan iallafall säga att det är kaos från och med andra eller tredje kapitlet. Självklart så ska ni läsa denna i höst!
 
2. Flykten - Amanda Schulman och Hanna Widell
 
 
Detta är bok nummer två i trilogin Två systrar. Den släpptes nyligen och självklart ville jag vara en av dem som läser den först. Jag älskade första boken och bok nummer två gjorde mig inte besviken. Jag har tipsat om den tidigare, inlägget hittar du HÄR. Här snackar vi också kaos från första början. Det är mycket som händer, man märker att det är två tjejer som inte är så bekväma i sig själv. Man får ta del av psykisk ohälsa, panikattacker, baksmällor, bröllop och en massa syskonkärlek. Dethär är två systrar som hör ihop, som kan berätta allt åt varandra! 
 
Jag hade svårt att lägga ifrån mig denna, så tog väl tre dagar innan jag läst ut den. Superbra! Rekommenderar! 
Amanda Schulman - Champagne på Skånska - Flykten - Hanna och Amanda - Hannah Widell - Johanna Holm - Lillemor Bruce - Monika Carnehult - boktips - höst - perfect day media - trilogi - två systrar
2
Sanna

Åh vilka bra tips!! :D

sanna hyvärinen

Är sugen på att köpa boken Sthlm Queens :) Den verkar bra, ett tips bara om du vill kolla in fler bra böcker!

Trevlig helg!

Svar: Jag har faktiskt läst första boken i den serien, Disa. Den kan jag också varmt rekommendera. Jag har tipsat om den tidigare på bloggen!! :)
Felicias mode