En inflyttningsfest

Hej på er! Det har varit två intensiva dagar här och har nu äntligen haft chansen att gå igenom lite bilder från helgen. I lördags hade vi en liten inflyttningsfest, mormor och morfar samt moster och hennes man firade tillsammans med oss. Vi bjöd på lite smått och gott, jag och syster stod i köket från klockan 14 och hann knappt byta om till något festligare innan gästerna klampade in genom dörren. Men självklart så hade jag kameran i högsta hugg och här nedan hittar ni några festliga bilder från kvällen: 
 
 
Tulpaner är så fina och ger mig vårkänslor. Mormor hade också med en bukett till oss, gula och fina var de! 
 
 
Vilken pangbrud till syster jag har. I sista stund hann vi sminka oss och byta om till kvällens oufit. min outfit kommer att komma upp lite senare här på bloggen. ♥
 
 
Vi bjöd på en riktigt god fördrink, lite cava som smakade somrigt. Denna kan jag varmt rekommendera till er som söker efter en perfekt drink nu i vår.
 
 
Jag och syster bakade 4 olika pizzor, en lakto-ovo pizza med mozarella, tomat, purjolök och ruccola, en med kyckling och paprika, en havsinspirerad med tonfisk och räkor och sist men inte minst en med malet kött. Vi kämpade hela eftermiddagen med dessa och de fick positiva betyg, vilket gjorde oss glada. 
 
 
Gästerna var hungriga och det blev knappt någon pizza över.
 
 
Och vi får inte glömma morotskakan. Vi lyckades verkligen och även denna fick positiv feedback av gästerna. Dessutom är morotskaka en av mina favoritkakor, så underbart god. Så glad att det även blev över till söndagen, då slapp jag fundera på söndagens fika. 

En riktigt lyckad kväll, gästerna var nöjda och lämnade festen med ett leende på läpparna! ♥
bruit - cava - fördrink - glad påsk - inflyttningsfest - lakto-ovo - larsmo - morotskaka - mozarella - pizza - påskgodis - påsklov - syskonkärlek - tulpaner - valnötter
1
Felicia 18år & rullstolsburen

SV: Ja verkligen! 😊

Vilka fina bilder! Ser ut som ni hade jätte trevligt 😃 ❤️

Svar: åh tack!! :D
Felicias mode