a saturday with so much love

Hej på er! I fredags jobbade jag min sista arbetsdag på mitt sommarjobb och beslöt då att åka hem till Finland för lite "semester" i någon dag. Det blev en intensiv dag, jobbade 7- 15, cyklade hem för att packa det sista, ut genom dörren igen vid 16 för att hoppa på bussen 16:30 som skulle ta mig till hamnen. Landade i säng runt 1, helt utmattad! 
 
 
Då var det skönt att vakna till denna frukost, börja dagen med lite mat i magen, samtala med päronen och catcha upp vad som hänt på senaste. Vi njöt av morgonen ute på den inglasade balkongen.
 
 
Sedan beslöt vi oss för att hoppa i lite anständiga kläder och bege oss till Juthbacka-marknaden som ägde rum i Nykarleby, en loppismarknad för fanatikern. Vi var dock inte ute efter några fynd, vi ville bara strosa lite och titta på grejer. 
 
 
Det fanns mycket att se, mycket "krimskrams", mat- och godisstånd, folk och folk i allmänhet. Så mycket gamla och antika grejer, fina grejer och konstiga grejer. Pappas första inköp var en påse godisremmar, lite energi för resan! Även ett snabbt stopp vid korvkiosken gjordes. 
 
 
Här ovan ser ni pappas fina fynd, en skylt fick komma med oss hem. Så fina föräldrar man har! ♥
 
 
Mot kvällen nalkades det middagsdejt med denna brutta. Som vanligt hade Elin och jag så himla mycket att prata om att tiden bara sprang iväg! Kvällen till ära provade jag på en California burger inne på Friends & Brgrs och Elin tog deras Vegan burger. Ja, det var två nöjda tjejer när vi slukat allt med ett leende på läpparna! 
 
 
Som avslut på denna lördag samlades ett gäng hemma hos Jonatan för lite vin och prat. Härligt att träffa gänger igen efter alla dessa månader, som jag saknat dem! ♥ Efter denna dag ramlade jag nästan i säng, full rulle från morgon till kväll, en toppenlördag! ♥
Juthbacka - Nykarleby - california burger - friends & brgrs - frukost - jakobstad - jeep - vegan burgare - vinkväll - yoghurt
3
Ida-Marie

Åh vad mysigt! Roligt också att bara gå runt och titta! :)

PJ:s byffé - från by till fe

Jag ser att du fångat samma dockor i vaggan som jag.
Annars kul att få säga hej och se dig på riktigt, säger mannan med hatten.

Danielas Dagbok

megasnygg outfit du hade!!