FREDAGSPEPP - en hörna med mycket svammel

FREDAGSPEPPEN är tillbaka, det är fredag idag och jag har äntligen en ledig dag. Jobbat 8 dagar i streck nu och har verkligen förtjänat en dag bara för mig själv. Det som är inplanerat för dagen är sängmys, god mat, serier och ansiktsmask. Hur underbart låter inte det. 
 
Men tillbaka till FREDAGSPEPP. Det är en serie här på bloggen där jag hyllar andra som jag anser behöver lite extra kärlek, lite extra pepp eller någon som jag helt enkelt gillar lite extra mycket denna vecka. Att sprida lite extra kärlek i denna värld tycker jag gör gott och kärlek är något man inte kan få nog av, så ja, vem hyllar jag denna vecka?
 
 
Denna vecka vill jag hylla en barndomsvän faktiskt. Vi lärde känna varandra i högstadiet, i slutet av åttan blev vi riktigt tighta men när vi sedan växte upp, började studera på olika håll gled vi ifrån varann. Hon är en utbildad klädsömmare och om hon skulle få beskriva sig själv så "skulle hon passa bättre bland ett gäng käcka 70-åringar än jämnåriga". Den beskivningen ger mig iallfall ett litet leende på läpparna. I dagens läge driver hon en blogg, Hildurs hörna där hon delar med sig av intressanta tankar och funderingar. Jag beundrar verkligen hur hon får ner alla sina tankar i text, de är verkligen välgenomtänkta och ger även mig en liten tankeställare. Personen jag vill hylla denna fredag är Ida, en 23-årig tjej från min fina hemkommun, tjejen med starka åsikter och tvekar inte att tycka till. 
 
Ni MÅSTE spana in hennes blogg (om ni inte redan gjort det) och se för er själva! 
 
 
barndomsvän - fredagspepp - hildurs hörna