FREDAGSPEPP - minimalism

Godmorgon på er! Hoppas att ni fått en bra start på er fredag, en härlig morgon med en bra och mättande frukost. Nu är det dags för FREDAGSPEPPEN!! Ett återkommande inlägg här på bloggen. Varje fredag hyllar jag någon som jag tycker behöver lite extra kärlek och uppmärksamhet. Och varför just på fredagar? Jo, för att på fredagar är man alltid på bra humör och lite extra kärlek skadar definitivt inte! 
 
 
Så vem har jag valt att hylla denna vecka? Veckans fredagspepp går till en 22-årig tjej i Göteborg med en blogg fylld av inspirerande bilder som gör att jag drömmer mig bort. Tjejen vet verkligen hur man fotograferar och hur man dekorerar. Design är något hon brinner för eftersom hon läser Teknisk design på Chalmers tekniska högskola. Sandra Leone är hennes namn och jag har följt henne slaviskt på instagram ett bra tag nu. Även där har hon ett vackert flöde, minimalistiskt och stilrent. 
 
Ibland kan jag känna att vi är en och samma person, hon älskar långfrukostar, avokadomackor, böcker och fika. Det är kanske därför jag inspireras så mycket av henne, eftersom att jag kan relatera så mycket till hennes bilder och texter. 
 
Ja, men kika in på hennes blogg du med och inspireras. När du ändå håller på, glöm inte hennes instagram!
 
 
 
Sandra Leone - design - fredagspepp
3
NORRSKEN EMMA

ha en toppen fredag =)

kramizz

Amanda Jona [FOTOGRAF]

Åh så härligt initiativ, riktigt fint inlägg också! :)

TIDSTJUVEN

Vilket bra tips! Måste genast spana in hennes blogg :D