VECKA 50

Hej alla fina!! Nu får vi snart börja räkna ner, bara en hel vecka kvar till julafton! Vi är inne på slutspurten nu. Bara ett grupparbete, en rapport och några timmars föreläsning kvar och vi kan ta jullov. Hurrah!
 
Det har blivit många mobilbilder under veckan så tänkte att jag samlar alla till ett inlägg, en liten sammanfattning av vad som hänt i veckan: 
 
 
I början av veckan var det kallt, snön vräkte ner och det var en kamp att ta sig till skolan. Snön gjorde granarna vita och fina och vägarna hala och blanka. 
 
 
En lunch från veckan. Café läraren på Umeå Universitet erbjuder en vegetarisk lunchbuffée, supergod och ändå ett rätt stort och bra utbud att välja mellan. Jag maxade dessutom min skål haha. Får heller inte glömma att en liten skål kostar endast 25 kr. 
 
 
Luciamorgonen vaknade jag extra tidigt och passade på att se på Luciaprogramet som sändes på SVT. Vilken bra start på dagen. Så himla mysigt, tände några ljus och njöt av en lugn morgon innan jag promenerade till skolan. 
 
 
Ännu en fin dag! Sällan jag hinner se den fina blå himmeln. Jag är oftast hemma efter 15 och då är det redan mörkt. Men nu vänder det väl snart och lär bli ljusare längre! Men iallafall så är det denna utsikt ni kan se från min lägenhet. 
 
Sötpotatis, falafel, palsternacka, paprika, brysselkål och majs. Ibland slänger jag bara ihop lite grejer jag har hemma. Mina två största cravings just nu är majs och sötpotatis. Kan inte få nog. ♥
 
 
Jag har besökt Musikhjälpen, dansat på Kärlekens torg och sett Oskar Linnros live när han spelade i lördags. Det var verkligen en upplevelse att Musikhjälpen besökte Umeå detta år. Hela centrum har varit fullt med folk, och alla som skänkt pengar! Helt otroligt! ♥ Det finns verkligen fina människor där ute! 
 
 
Det har ju blivit en massa plugg också, försökt läsa så mycket jag bara kan så att jag inte behöver sitta hela jullovet med näsan i boken. Jobbigt att ha tentor efter jullovet. Men kanske man är mer motiverad då, just nu vill jag bara sitta i soffan och äta choklad. Och se julfilmer förståss. 
 
 
Olaf's frozen adventures är äntligen på netflix, 22 minuter av söta Olaf! Älskade den. Dock synd att den var så kort. Jag gillade att man fick en inblick i vissa traditioner vi har här uppe i norr, bl.a. Lucia. 
Långfrukost på en söndag, dricka massa kaffe och njuta av morgonen. Såhär såg iallafall söndagsfrullen ut. Jag varierar alltid min topping på min yoghurt så idag fick det bli mango, banan, blåbr och massa nötter. Färsk mango är så gott!! 
 
 
Jag har blivit bjuden på riktigt god julfika i skolan. Pepparkakor, saffransrutor, muffins och clementiner samt glögg och kaffe! 
 
 
Hoppas ni haft en fin vecka! Imorgon kickar vi igång en ny vecka med ett leende på läpparna. Det är ju ändå jul snart!!! ♥
Lucia - Umeå - café läraren - frukost - glögg - julfika - kostvetare - lunch - musikhjälpen - netflix - olaf's frozen adventures - oskar linnros - pepparkaka - saffransrutor - sötpotatis - yoghurt
6
MartinaOlsson

Hej!
Jag tänkte bara ta och tipsa dig om att i lucka nummer 15 i min julkalender hittar du en tävling där du kan vinna tre stycken parfymer i olika dofter från Solinotes, som är ett nylanserat märke på den svenska marknaden! Är du sugen på att vara med och tävla är det bara att klicka på länken nedan :)
https://martinaolsson.myshowroom.se/72455/julkalender-lucka-15-6/

Linnéa

Verkar som du haft en toppenvecka! Mycket fina bilder också :)

film&serier bloggen

Tycker det är så fint med snö - tur nog har det kommit rätt så mycket snö där jag bor också!

Emilia Ståhl

Åhh så mysig dag! Älskar dem blåa skålarna! Vart har du köpt dem? :D

Ellie, om mig och min mitt-i-livet-kris.

Härliga bilder! :)

Celine

Åh måste kolla på miniprogrammet med Olaf, så söt <3

Svar: jaa!!!!! Så mysigt att se en decemberkväll!! :D
Hemma Hos Felicia