a perfect saturday

Dagarna bara springer iväg, jag hinner inte ens berätta om helgen när min fina mamma var här. Men tisdagen till ära ska jag nu dela med mig om vår fullspäckade lördag. Vi hade program från morgon till kväll kan man säga, vilket var kul för mig som gärna tog ett avbrott från studier. 
 
Vi började dagen med den smarriga hotellfrullen ni såg i ett tidigare inlägg:
 
Yoghurt, ägg, bacon, bröd, frukt, torkad frukt och ett massivt påläggsutbud. Vi gottade oss i åtminstone en timme. Jag äter också väldigt långsamt och nu gick jag efter flera portioner så vi satt rätt länge vid frukosten. Men det var så mysigt och skönt! 
 
 
Det erbjöds gratis gym på hotellet och vi passade på att besöka det. De hade ett stort utbud av maskiner kan man säga. 
 
 
Efter frukosten begav vi oss till Avion där vi gick i ett par butiker innan vi bänkade oss inne på Finas Hembageri för varsin semla. Har ni sett deras små söta kaffemuggar. Älskar dem! Och gott med lite sött också. ♥
 
 
En snabbis i IKEA hann vi med också, men min energi höll på att ta slut då så jag gick nästan som i trans mellan hyllorna. Mamma spanade in lite möbler som ska inhandlas denna helg! (ja, jag får fint besök denna helg också)
 
 
Sedan gjorde vi oss redo för middag på hotellet. Vi hade bokat bord på restaurang Angelini som finns på Hotell Aveny, vilket var bekvämt för oss när vi bara kunde ta hissen ner. 
 
 
Vi började med en fördrink, med äpple och gurka. Så god var den! 
 
 
Vi valde deras högrevsburgare med anklever och sötpotatispommes. Det godaste jag ätit på länge. Och jag måste berömma deras service där, vi blev bra bemött under kvällen och personalen var supertrevlig. Vi blev så himla mätta, vi avslutade med en drink och begav oss sedan upp till rummet för att sedan somna framför tredje Hobbit filmen. 
Avion Shopping - Hotell aveny - IKEA - The Hobbit - Umeå - anklever - fastlagsbulle - finas hembageri - formtoppen - hotellfrukost - restaurang angelini - semla - sötpotatispommes