Vad jag konstaterat denna vecka

Matlagningstävlingsprogram är det bästa jag vet 
Jag är så inne i Sveriges mästerkock just nu, har sett alla avsnitt hittils och jag har t.o.m påminnelse på min telefon så att jag inte ska glömma det. Superviktigt!
 
Man får inte cykla på en gågata
Det blev jag påmind om i början av veckan när jag hade bråttom över gågatan på min cykel. Nu vet ni det också. Ett litet pinsamt ögonblick i mitt liv.
 
Jag har redan läst fem böcker detta år
Helt otroligt. Det har snart gått en månad av 2017 och jag har redan plöjt igenom 5 böcker. Detta är orsaken varför jag inte kommer klara tentan nästan månad, jag har helt enkelt för många romaner att läsa. 
 
Att jobbintervjuer inte är så farliga
Jag var på min första jobbintervju angående sommarjobb här i Umeå, gick smärtfritt och det var mycket avslappnat. Kan dock inte svara på om det gick bra eller inte, det får framtiden avgöra!
 
 
Att dricka kaffe efter klockan 18:00 är en riktigt dum idé
John Blund blir svår att nå då kan jag säga, resulterar i att man är klarvaken vid 00:00 och ska upp tidigt dagen efter. Man lär sig av sina misstag. Det beror väl helt enkelt på hur trött man är, jag behövde verkligen inte kaffe vid det klockslaget, jag var bara sugen haha.
 
Jag har extremt ödmjuka föräldrar
Mina föräldrar är så fina, omtänksamma och helt enkelt underbara. Bättre förklaring finns inte. 
 
Man får äta semlor redan i januari
Jepp, det är okej. Och även detta år har flera olika sorters semlor lanserats, så som prinsessemlan och chokladsemlan. Jag föredrar nog den vanliga, med mandelmassa, sylt och grädde. 
 
-flingor med havremjölk smakar bättre än vanlig komjölk
Detta är ett litet tips till er. Havremjölk ger på något sätt bättre smak, ger ett litet sting till de smaklösa flingorna. Det ni, det är något att tänka på.
 
Blir extremt känslosam till "proposal-videos" eller "bröllopsvideor" på youtube
Nä men hörni, jag måste ha en lite sämre period i livet just nu. Häromkvällen satt jag praktiskt taget och storbölade till Aspyn och Parkers bröllopsvideo som jag sett minnst 5 gånger redan. Vad är det som händer med mig? Och visst blev jag lika tårögd när jag såg Cole & Savannahs förlovningsvideo som var så underbart vacker. 
 
Ett blodsockerfall kan "fucka upp" kvällen/natten
Jag fick ett rejält blodsockerfall igår, vilket relaterade att jag bokstavligen kastade i mig en hel skål med choklad. Nej, du mår inte bra utav det och ja, regelbundna måltider rekommenderas. Jag kan gladeligen berätta för er att det gör jag inte om. 
Cole LeBrant - Januari - aspyn ovard - bröllop - förlovning - kaffe - parker ferris - semla - sveriges mästerkock - youtube
3
Photo by E M E R E L L A

Åh vilken fin tatuering! :)

Mamma

Puss :)

Josäfin Andersson

DAMN vad snygg tatuering!! :D Intressant inlägg!