Dagarna på villan

 
Jag har njutit av den underbara utsikten, den lugna vattenytan och bara fokuserat på nuet. 
 
 
Ätit goda luncher, här en omelett med zucchini, tomat och lite överbliven lax från dagen innan. 
 
 
Haft Erica och Amanda på besök, vi trotsade kylan denna kväll, tog ut lite filtar och fikade utomhus. 
 
 
Firat mammas semester med lite skumppa!!
 
 
Självklart har jag ätit goda middagar också, här potatisknyten med lite grillat kött. Grillen har använts flitigt sedan jag kom hem, det har blivit massa grillmat, majs och halloumi i stora mängder.
 
 
Lite kaffe på villan har jag också hunnit med, och jag har även spanat in gratistidningen från K-kedjan. Många grymma recept minsann. 
 
 
Cyklade till villan sent en kväll och var tvungen att fota denna solnedgång.
 
 
Jag blir alltid så fascinerad över solnedgången, hur den kan vara olika från kväll till kväll. Här fotade jag lite i motljus och mumsade lite på äppel med kanel.
 
 
Melon är också något jag äter på sommaren!! Så läskande! 
 
 
Somrig outfit på villan!
 
 
Ännu en lyxig och mumsig middag. Det har blivit en hel del burgare denna semester, men jag klagar inte. De är ju hemmagjorda så lite nyttigare är de. Denna kväll körde vi på halloumiburgare med ärtproteinbiffar. Grym kombo och vi var så himla mätta efter detta. ♥ 
 
Villalivet! ♥ Jag beklagar att det varit massa villabilder uppe på bloggen den senaste veckan, men jag har verkligen försökt koppla av och ta dagen som den kommer. Det har blivit att jag mest har spenderat kvällarna på villan, men jag har några smaskiga inlägg på gång (tror närmare bestämt att denna blogg blir en matblogg snart). Stay tuned! 
Dagens outfit - balkonghäng - fika - grilla - halloumi burgare - k mat - kaneläppel - lunch - middag - omelett - solnedgång - vattenmelon - villa - villaliv - vinkväll - vitt vin - yalumba
1
Nicolina

Vad mysigt det ser ut! Villaliv är så härligt! :)