FYRA PODDAVSNITT

Hej du podcast-älskare. Idag vill jag tipsa om 4 stycken podcast-asvnitt som jag tycker att ni bara måste lyssna på. Avsnitt som jag tycker är viktiga, med ett budskap men även för underhållning. Jag gillar att blanda seriösa poddavsnitt med poddavsnitt som bringar fram skratt. Det är också beroende på humöret vilket sorts avsnitt jag kan lyssna på, så här tipsar jag nu om 4 poddavsnitt som passar 4 olika situationer:
 
 
1. Ångestpodden - Avsnitt123. Vi måste prata med anhöriga - Syskon
Ett mycket viktigt avsnitt om hur det är att vara syskon till någon som levt med psykisk ohälsa. Jag blev lite emotionell under avsnittet men fick bita ihop eftersom att jag var ute på min morgonpromenad. Ett avsnitt jag tycker att man kan lyssna på. Mycket lärorikt.
 
2. Dietistpodden - IBS och FODMAP
Ett avsnitt av min nya favoritpodd som handlar om magproblem och IBS. Eftersom att många kan relatera till detta ämne tycker jag att du kan lyssna på detta avsnitt, lärorikt för dig med IBS och kan ge dig lite tips om hur du ska hantera det.
 
 
3. Flora & Frida - Avsnitt 59. Så jävla skamligt 
Ett avsnitt där ångest tas upp, hur det är att leva med ångestkänslor och mycket annat viktigt tas upp i detta poddavsnitt. Flora & Frida är två kloka människor med en hel massa funderingar!! ♥
 
4. Daniel Redgerts podd Tankar med ... Benjamin Ingrosso
Som sagt, jag är besatt av familjen Wahlgren och självklart var jag tvungen att lyssna på Daniel Redgerts senaste poddavsnitt med Benjamin Ingrosso. Det jag gillar med denna podcast är att alla är så uppriktiga och ärliga. Benjamin nämner t.ex. var i huset han haft sex på, hur han är som pojkvän och vad han anser om Charlotte Perelli. Bringar fram ett och annat skratt! 
benjamin ingrosso - daniel redgert - dietistpodden - flora & frida - fodmap - ibs - inget filter - podcast - psykisk ohälsa - tankar med - ångest - ångestpodden
1
Danielas Dagbok

sååå bra tips, tack!!