CURRENTLY READING - Lost in a book

 
Hör upp alla Beauty & the Beast fantaster. Lagom till biopremiären av den nya filmen släpptes även denna bok, Lost in a Book - an enchanting original story som utspelar sig samtidigt som den ursprungliga sagan. Eftersom att jag såg filmen förra helgen påbörjade jag nu boken för någon dag sedan.
 
Handlingen går ut på att Belle hittar en magisk bok i biblioteket, en bok som tar henne till en magisk värld. Men allt är inte som det verkar och kommer Belle hitta tillbaka till odjurets slott? Vad är det som händer i bokens magiska värld som får Belle att stanna? Det är en fråga jag i bästa stund försöker ta reda på. Boken riktar sig nog mera åt unga vuxna, speciellt de med barnasinnet kvar! ♥
Jennifer Donnelly - beauty and the beast - boktips - böcker - disney - kaffe - lost in a book - skönheten och odjuret
3
Emelie Karlsson

meeen JELLY!! Älskar Jennifer Connelly och har velat ha den här boken sedan den announcades. Men har inga pengar att lägga ut till denna just nu haha!

Becka

Åh, läste också en the beauty and the beast bok men med en lite annorlunda tvist. Så himla kul att läsa boken till en film man sett sen barnsben ju! :)

Svar: Vilken har du läst? Eller finns det flera är nog snarare min fråga haha!! :)
Felicias mode

Becka

Haha ja tydligen finns det flera versioner! Läste en version om hur det kanske var Belles mamma som förhäxade the beast. Verkligen bra!