Sisters make the best friends

Fredagen, ojj den sköna fredagen. Nu ser man verkligen tillbaka till den varma, tropiska majdagen när alla trodde att sommaren var här. Denna vecka kommer bli en grå och trist vecka med mycket regn och slask, så vill ändå försöka motivera med ett inlägg från min och systers härliga fredagkväll. Som ni såg i ett tidigare inlägg käkade vi sushi och begav oss sedan hem till mig för lite kaffe. 
 
Vi bänkade oss utanför med varsin kopp kaffe och lite choklad. Vi försökte samla på oss så mycket d-vitamin vi bara kunde. När vi sedan kände att det blev för mycket begav vi oss inåt för att börja förbereda oss inför kvällens festligheter.
 
Fina tjejer i hissen! 
 
Vi gjorde oss i ordning och sedan blev det något glas vin innan vi cyklade in mot stan för middag. Vi pratade om allt mellan himmel och jord, ingen fråga var för dum eller knäpp denna kväll. Haha, jag tror vi lyckades fråga varandra de pisammaste frågorna. Men vad gör man inte när vi inte setts på ett tag. 
 
Middagen åts inne på Orangeriet där vi hade bokat bord. Vi var båda rätt sugna på en riktigt köttig hamburgare så vi beställde in två stycken med en utsökt tryffelmajonnäs och extremt goda pommes. Jag kan varmt rekommendera denna restaurang om ni har vägarna förbi. Så mysig miljö och trevlig personal. Det finns även möjlighet att spela boule. 
 
 När vi fått ner sista munsbiten begav vi oss mot Allstar för en avslutande drink, men det blev nog bara en eftersom våran budget sa något helt annat haha. Men vi beställde varsin sur drink som var supergod som vi drack på uteserveringen. Sedan var vi så trötta att vi somnade genast när vi klev in genom dörren. En toppenkväll.
 
Det var dessutom ett bra tag sedan jag spenderat tid på en krog, bara syster som får mig ditsläpad. Det är dock verkligen inte min grej, men kul ändå att någon gång ta en drink och bara njuta. Speciellt med ett sånt här fint sällskap så måste man ju passa på! ♥
Umeå - allstar - briska - fika - fläder - hamburgare - kaffe - orangeriet bistro & boule - pommes frites - syskonkärlek - syster - tryffelmajonnäs - vinkväll - vitt vin