Veckans Boktips - Wink, Poppy, Midnight

Veckans boktips. En ungdomsbok skriven av April Genevieve Tucholke, en bok om avundsjuka, romanser och hämnd. Tre olika berättelser, tre olika synvinklar. Väldigt intressant och bra skrivet måste jag säga! 
 
 
Wink Bell är en rödhårig och tovig sagoberättare. Hon bor utanför stan med en hel drös syskon och en mamma som är spåkvinna. Ingen i skolan ger sig på något av syskonen Bell. De är en sort för sig, de gråter inte, de låter sig inte tryckas ner.
Poppy är skolans manipulativa och grymma drottning. Hennes enda svaghet och stora hemlighet är Leaf, Winks äldre bror, som hon är galet förälskad i. Han struntar totalt i henne vad hon än säger eller gör. Då går Poppy raka vägen hem till sin granne … 
Midnight Hunt som har varit kär i henne i åratal. De ligger med varandra, Midnight fäller en tår av lycka medan Poppy rycker på axlarna och skrattar. När Midnight flyttar hoppas han få ett slut på Poppys nattliga besök. 
Men det är så klart inte Midnight som bestämmer det. Vem tror han att han är? Det kan bara Poppy göra, och snart rullar en suggestiv skräckberättelse igång, ett på många sätt annorlunda triangeldrama. 
 
Wink, Poppy, Midnight är en rätt så ny bok och en bok jag varmt kan rekommendera för er som är ute efter något mer än vanlig skönlitteratur! 
April Genevieve Tucholke - Wink, Poppy, Midnight - boktips - bonnier carlsen - young adult
1
Bambi

Åh denna bok såg jag på en bok outlet för någon vecka sen. Den låter mysig. Skulle ha köpt den!

svar: TACK :D Jag kan inte ta åt mig äran för den då det är min fina sambo (grafiker) som har gjort den åt mig.