SNAPSHOTS frrom home

 
Förra fredagens frukost på hemmaplan. Så härligt när man får gräva i skafferiet hemma och upptäcka nya grejer. Det gör att jag kan variera min topping på min frukost på flera olika sätt. Denna fredag blev det yoghurt med äpple, Pauluns müsli, torkad frukt (mango och papaya) och lite sesamfrön. Jag brukar alltid köra en frukt och sedan så varierar jag min topping. Det är nog därför jag aldrig tröttnar! ♥
 
 
En kopp te är en bra start på dagen, speciellt efter en vild natt med åksjuka ute på havets vågor. Fick njuta av en kopp te i lugn och ro innan syster anlände och vi snackade om allt vi missat sen vi sågs sist. 
 
 
Solen tittade fram denna morgon, gav mig positiv energi inför dagen. Detta är även utsikten från mitt sovrumsfönster. 
 
 
Syster och Alfons ♥ 
 
 
Jag gjorde också lite jultårtor till kvällen, tilll kvällsfika. En stor favorit i juletider!! Så enkla att göra, kan äta hur många som helst! 
 
fina morfar! ♥
 
Det blev fika hos mormor och morfar på lördageftermiddagen för att fira farsdag. Det bjöds på gräddtårta, kanelbullar och gott kaffe!  Så glad att jag hann besöka dom också på den korta tid jag var hemma. 
 
 
Alfons efter en sen kvällspromenad. Lite blöt och frusen! 
 
 
Lördagskvällen spenderades framför tv:n med Sagan om Ringen som sändes för tusende gången på tv3. En lugn kväll eftersom att jag var tvungen att stiga upp tidigt för att åka iväg mot hamnen. 
Kanelbullar - Shih Tzu - farsdag - frukost - gofika - gräddtårta - jakobstad - jultårtor - larsmo - lord of the rings - sagan om ringen - snapshots - yoghurt
1
Ida Jansson

Yoghurt och mysli är såå gott 😀😀

Svar: åh ja! Jag är så beroende, måste äta det varje morgon!! :D
Hemma Hos Felicia