a busy weekend

Här har det varit dött under helgen. Jag packade nämligen väskan och hoppade på båten för en weekend i Vasa tillsammans med Elin. Det behövdes verkligen kan jag säga. Vi håller som bäst på med ett grupparbete i skolan och det behöves en paus från verkligheten ett tag. 
 
Helgen har bestått av lyxig lunch och fika, strosande på stan, mysig hemma-middag med vin och tortillapizzor, lite häng hemma hos Jonatan och så har vi även plöjt igenom 5 avsnitt Wahlgrens värld på söndagen och försökt oss på att baka bröd. Vi har försökt maxa helgen, vem vet när vi träffas igen. 
 
Det blev minsann en lyckad helg och under den kommande veckan kommer det dyka upp ett och annat inlägg från den. Hoppas att ni också har fått njuta av en fin helg tillsammans med någon ni tycker om! ♥
 
Vi var inne på att testa någon ny lunchrestaurang men Sweet Vaasas sallader och efterrätter är så himla goda att vi inte kunde motstå. Vi passade även på att promenera lite när solen tittade fram.
 
 
Snart får ni se bättre bilder på denna fina skapelse, Elin har skämt bort mig hela helgen och ordnat lyxiga frukostar bestående av goooood smoothie bowl, ägg, avokado, mackor, you name it. Dessutom så lyckades vi matcha våra outfits, den senapsgula färgen är så perfekt i höst! ♥
Sweet Vaasa - barndomsvän - frukost - smoothie bowls - vasa - wahlgrens värld - weekend
2
ElinMargaretas

Såå härlig helg! <3

Josefine

Men ååh vilka smoothie bowls!!!