en bra lördag och en sämre söndag

 
Helgens väder har varit underbart! Blå himmel i hela två dagar, knappt ett moln på himmelen. Efter lördagens frukost bestämde jag mig för att det var dags för en långpromenad. Jag hoppade på cykeln och begav mig in mot stan för att sedan promenera från cykelbron mot Grubbe, längs älven. Så otroligt vackert område må jag säga, vacker natur och mysig miljö. Och egnahemshusområden som gör att man vill skaffa familj på en gång. Haha! 
 
 
Jag promenerade nästan i 1½ timme, så skönt att få andas frisk luft och samla d-vitamin. Jag mådde bra, jag var positiv och glad. Jag njöt, det var lördag och jag klarade den första skolveckan. Jag avslutade den fina lördagen med lite lördagsmys med film och godis.
 
Att vakna upp på söndagen med en orolig känsla i kroppen är en stor kontrast mot lördagen. Söndagen är tydligen ingen bra dag fastän solen skiner och inte ett moln så långt ögat kan nå. Har spenderat dagen inne nästan hela dagen, försökt plugga lite och "bota" den gnolande känslan. Bara serier och avokadomackor kan rädda mig nu. Man måste bara konstatera att det kommer dagar när man bara vill spendera dagen i sängen. 
 
men visst är bilderna jag tog i lördags magiska. jag drömmer mig verkligen bort 
Helg - Umeå - grubbe - långpromenad - lördagsmys - sensommar - söndagsmorgon - tankar
1
Film&serier bloggen

WOW, vilka underbart fina bilder du har tagit!

Svar: tack så mycket fina du!! <3
Hemma Hos Felicia