DAG 3

Hej på er! Onsdag idag, veckan rullar på och jag trivs som handen i handsken. Österåsen är en så underbar plats, vilken stämning det är här. Jag förstår varför folk kommer hit för att hitta ett lugn och stressa ner. Eftersom att jag bor på området känns det som att jag aldrig arbetar, vilket för min praktik tusen gånger roligare. Jag är liksom en i gänget, redan, och det har bara gått tre dagar. 
 
Jag har minsann hittat den perfekta praktikplatsen! Såhär ser det ut inne i byggnaden, massa gröna växter, fina konstverk och stora fönster som släpper in massa solljus. Österåsen har även en simbassäng men den var inte öppen när jag fotade dessa bilder så tyvärr har jag inga bilder på den, men ni lär säkert se den i framtiden. 
 
 
Det finns även ett gym i byggnaden som jag testade på igår. Ja, vem hade trott att jag skulle sätta foten inne på ett gym ensam. Men jag gjorde det (liten klapp på axeln). Det kanske inte var det bästa träningspasset, men man måste ju börja någonstans. Och visst har de en fin fondvägg!!! Älskar den! 
 
Det finns även en fin och rymlig gymnastiksal där jag bland annat varit och testat på soma move, yinyoga och mindfullness. Eftersom att jag är här hela tiden kan jag delta i de flesta pass som ordnas här. Gratis. Jag komme vara i bra form till sommaren hehe! 
 
 
 
Älskar denna trappa, "motionstrappan" som den kallas. Eller alla trappor i huset kallas motionstrappor. Vardagsmotion är den viktigaste motionen. Denna leder upp till matsalen och den är så fin! Den ger hela rummet lite extra charm.

Och denna trappa leder upp till mitt rum!  Så otroligt fint här! Älskar det! Här kan man verkligen inte bli på dåligt humör, jag är allid omringad av fina människor med unika historier. Jag har redan lärt mig hur mycket som helst här! 
 
kostvetare - kostvetenskap - praktik - Österåsens hälsohem
1
Mommo

Det ser jättefint ut där..o roligt att du trivs,det är ju huvudsaken...Kram o lycka till med allt..

Svar: fina mommo ❤
Hemma Hos Felicia