FREDAGSPEPP - från Norrland

Glad fredag på er! Idag är det dags för lite FREDAGSPEPP. Som ni längtat. Jag älskar att dela med mig av tips på grymma bloggare/instagrammare eller andra som jag tycker behöver lite mera kärlek och uppmärksamhet helt enkelt. Att sprida lite extra kärlek i vardagen har inte skadat någon, utan det kan förgylla en vardag med 105% (enligt mig iallafall). Så vem vill jag hylla denna fredag? Scrolla ner för att ta reda på det! 
 
 
Denna vecka vill jag hylla en känd bloggare faktiskt. Innan jag bosatte mig i Sollefteå hade jag ingen aning om vem hon var, men under de här veckorna jag har varit här har hon dykt upp i en och annan diskussion. Denna tjej har tidigare varit bosatt i Göteborg med för fem år sedan valde hon att flytta till en liten by i Västernorrland för att helt enkelt hitta sig själv och börja ett helt nytt liv. Storstadslivet höll på att kväva henne, hon kände sig olycklig och kände en inre längtan efter något nytt. Så nu bor hon i en by med hela 10 invånare mitt ut i ingenstans. 
 
För någon vecka sedan läste jag hennes livshistoria som hon hade sammanfattat i ett inlägg och det var verkligen en mycket inspirerande historia. Det fick en verkligen att tänka till, man ska inte begränsa sig, man lever bara en gång. Tjejen jag pratar om heter såklart Jonna Jinton. Och vi får inte glömma hennes otroligt vackra bilder som hon delar med sig av på bloggen. Hon har även fått designa en tavla för IKEA. Hur coolt är inte det? Ni måste helt enkelt ta och spana in denna tjej. 
 
 
bilder: Jonna Jinton
 
Ett extratips: HÄR kan ni hitta hennes tribute till Avicii
Jonna Jinton - Västernorrland - avicii - fredagspepp
2
ISA

Gillar det här konceptet hos dig SÅ mycket. Fint att faktiskt lyfta och hylla andra såhär! Jonna är dessutom fantastiskt duktig, hon får till och med MIG att vilja flytta ut på landet sådär. Ångrar mig iofs ganska snabbt när jag ser snöbilder men ja, haha ;)

Svar: åh tack!!! Jag tycker det jag med, att sprida lite extra kärlek bloggare emellan är något vi borde göra oftare!!
Hemma Hos Felicia

PJ:s byffé - från by till fe

En bra pepp! Hennes blogg har jag följt i många år och alltid lika bra och inspirerande. En äkta och härlig tjej. Hon bor ju inte så långt från Sollefteå. 2015 höll hon förresten en föreläsning på Juthbacka i Nykarleby.

Svar: Åh, synd att jag missade henne!! :)
Hemma Hos Felicia