FREDAGSPEPP - Silje

Hej på er! Och glad fredag! Idag är det dags för lite FREDAGSPEPP här på bloggen. Ni som följt med ett tag vet att det är ett koncept här på bloggen där jag hyllar någon som inspirerat mig under veckans gång och som jag tycker behöver lite extra kärlek och pepp! Om ni vill spana in vem jag hyllat tidigare fredagar kan ni klicka er in på katergorin FREDAGSPEPP högst upp i bloggen! 
 
Så, vem vill jag hylla denna fredag? 
 
 
Idag vill jag hylla en ny bekantskap, en grym tjej som inspirerar mig till 100% med hennes bilder och outfits! Alltså hennes senaste bilder har varit så otroligt vackra att jag velat ta ut stativet och fota på en gång! Idag vill jag hylla Silje Werner. Jag lärde känna SIlje på vår Ålandsresa, vi var roomies och umgick en hel del under resans gång. Hon är bosatt i Södra Finland och driver eget företag inom fysioterapibranschen. Hon har nyligen uppgraderat bloggen och publicerat otroligt vackra bilder på både blogg och instagram som ni bara måste spanan in! 
 
HÄR hittar ni hennes blogg och HÄR hittar ni hennes instagram! 
 
 
fredagspepp - silje werner
2

Sommarens sista outfit

 
Sommarens sista och kanske finaste outfit. Mina vänner Isa och Tony hade sin förlovningsfest på Aspegrens Trädgård en fin kväll i början av augusti. Det hade börjat bli lite kyligare ute så jag valde att ha på mig denna ursnygga jeanskjol jag fyndat på loppis för 3 €. Det var ett tag sedan jag fyndat något riktigt snyggt, men ibland har man tur. Den sitter perfekt och framhäver mina kurvor precis som jag vill. 
 
Det var en mysig förlovningsfest där det bjöds på skumppa, smörgåstårta, blåbärspaj och en riktigt god marrängkaka med bär. Så himla god den var. ♥ Det är så himla läskigt när man kommer upp i den åldern när vänner skaffar barn, förlovar sig eller köper hus. Och här sitter jag med en ny hyresrätt och pratar med min katt. Snart kommer ålderskrisen, jag lovar! 
aspegrens trädgård - förlovningfest - jeanskjol - loppis - outfit - second hand
4

AVOKADOPASTA

It's dinner time. Är du trött på dendär gamla vanliga pastasåsen som är gjord på tomatkross och köttfärs eller den där krämiga varianten som smakar lika tråkig varje gång. Idag vill jag tipsa er om ett enkelt sätt att piffa upp den vanliga pastarätten. En pasta "sås" som innehåller bra fetter för dig och din kropp. Så bra!
 
Så, låt mig presentera en avokadopasta som jag gjorde igår. Jag var sugen på att göra en "sås" på avokado och körde bara på helt enkelt. Den blev riktigt god och krämig! 
 
 
Det jag använde till min avokado "sås" var:
 
½ avokado
tre stycken körsbärstomater
½ dl hackad rödlök
 
+ lite smulad fetaost och hackad spenat på toppen! 
 
En mycket simpel pastarätt. Du blandar ihop avokadon, körsbärstomaterna och rödlöken i en skål och rör om. Du får krydda efter eget begär. Var kreativ och testa dig fram! Sedan rör du ihop med pastan och tillsätter lite fetaost och hackad spenat on top! Et voila! Din middag är klar! ♥
 
Smaklig måltid! ♥
avocado - avokadopasta - fetaost - middagstips - pasta
1