AUTUMN UPDATE

Sommaren börjar lida mot sitt slut, jag har njutit av en ledig sommar med massa sol, bad, villaliv, fest och fina människor. Jag har försökt att varva ner, ta det lugnt och göra saker jag älskar. Det har lett till att jag läst många böcker, ätit riktigt god mat, solat och träffat nya människor. Där emellan har jag försökt fundera på vad jag vill göra till hösten, det känns som att det kan vara en ny start där jag får göra det jag älskar att göra. Nu kan jag faktiskt dela med mig av vad som kommer hända i höst, det är en hel del nya och spännande saker som jag ser framemot och som bara händer inom en veckas tid. Den första punkten vet ni redan om eftersom att jag tagit upp det i bloggen tidigare men det krävs ändå att upprepas.
 
1. Jag skaffar katt
Det är något jag längtat efter ända sedan jag flyttade till Umeå. Då var det omöjligt pågrund av att man inte fick ha husdjur i de lägenheter jag bodde i. Jag har alltid varit en kattmänniska och jag mår som allra bäst med en katt i mitt knä. Snart får lilla Aurora komma hem till mig. Vi får äntligen bilda vår egen lilla familj. 
 
Då funderar ni säkert var vi kommer att bo tillsammans. Ska vi fortfarande bo hemma hos familjen eller på villan kanske? Men det hör till min nästa punkt för:
 
 
 
2. Jag flyttar till Vasa
Jajjamen. Jag och Aurora tar vårt pick och pack och flyttar till Vasa i slutet av denna vecka. Jag har hittat en riktigt mysig tvåa där jag hoppas att vi kommer att trivas. Jag ser verkligen framemot att få spendera hösten tillsammans med mina vänner, jag har även nära till familjen och helt enkelt att få utforska en ny stad. Jag ser även framemot att få inreda på mitt sätt, göra det hemtrevligt och få påbörja ett nytt liv tillsammans med Aurora!
 
Men då kanske ni funderar varför jag just valt att flytta till Vasa. Jo, det hör till min nästa punkt för:
 
3. Jag har fått jobb
Orsaken till att jag flyttar till Vasa är att jag fått ett nytt jobb. Jag kommer redan denna vecka att få prova på att arbeta och bekanta mig med mina nya arbetsuppgifter men kickar igång det riktiga arbetet nästa vecka. Det ska bli så spännande och jag känner mig redo att hoppa in i arbetsvärlden efter 3 studieår! 
 
Det känns otroligt skönt att veta vart livet är påväg, det är i rullning igen och jag kan släppa pressen av att behöva prestera. Nu väntar jag med spänning på hösten och vad den har att erbjuda! 
 
 
Någon annan som ser framemot hösten och en nystart? ♥
hösten - jobb - katt - lägenhet - nystart - vasa
7
Film&serier bloggen

Det låter som du kommer få en bra höst. Kul att du har skaffat katt, det vill jag också ha en gång i mitt liv iaf!

enna

Låter som du kommer få en riktigt bra höst ;)

Amanda

Så himla fin! Det låter som om du har en riktigt rolig höst framför dig <3

Christina

Så roligt, välkommen söderut. ;)

Svar: men tack så mkt!! :)
Hemma Hos Felicia

Ida Bjelkert

Fina bilder!

Svar: åh tack Ida!!
Hemma Hos Felicia

Saga

Grattis till nya jobbet!
Här ser vi också fram emot hösten, efter ett givande sommarjobb och även riktigt förträffliga sommarstunder. Känns bra med en nystart och magisterstudier liksom 😊
Och ja, förresten, lite måste jag säga att jag avundas din katt.. Alltid velat ha en, funderat fram och tillbaka och åtminstone inte ännu skaffat en. Så önskar dig en massa mysiga kattstunder 😻

Svar: du, det låter helt underbart!! Och tack så mkt!! <3
Hemma Hos Felicia

Sandramaria

Vad roligt med så många stora händelser att se fram emot i höst! Ska bli kul att få se mer av Aurora på bloggen! 😃 och välkommen till Vasa! 🤗

Svar: men tack Sandra!!! Jag är så taggad på Vasa just nu!! Och ja, du kmr garanterat att få se ett eller annat inlägg om henne! :)
Hemma Hos Felicia