Julbrunch på Iittala Outlet

Det är något med event som äger rum på morgonen, de är så himla mysiga! Alla är på gott humör och det bästa måste ju nog vara att det alltid finns en maffig frukostbuffée. I lördags deltog jag i Frukostflickornas julbrunch inne på Iittala outlet i GW gallerian här i Vaasa. Michaela hade gjort iordning en läcker buffée med delikatesser från Aroma bageri som vi fick mumsa på under eventets gång. 
 
Ja men ni ser, kön ringlade sig. Alla taggade på att få mingla, äta gott och för att bli inspirerad inför julens alla dukningar. 
 
Och nu till bufféen. Wow, den var magisk. Aroma hade tillrett små snittar, en med ett mörkt bröd och varmrökt lax och en vegansk som hade en kikärtskräm och butternut squash. Oh lala. Det fanns också rocky roads som ett sött tilltugg, vindruvor och pepparkakor. 
 
Mitt sällskap kan ni se till vänster, Anna-Sara och Elin. Alltid lika glada och fina när det nalkas event. Vi minglade också runt en hel del och Elin stötte på några klasskompisar. 
 
 
 Vi spanade också in olika juldukningar som personalen hade gjort iordning. Så inspirerande och jag blev riktigt sugen på att ordna någon riktigt mysig julmiddag. ♥
 
Tack Frukostflickorna, Michaela Finne och Iittala Outlet för en otroligt bra morgon! 
Aroma Bageri - Vaasa - buffée - event - frukostflickorna - gw galleria - iittala outlet - julbrunch - michaela finne
1
Angelica Wåhlin

Men så mysigt ju!