5 saker ni kanske inte visste om mig

Här kommer 5 lite konstiga fakta om mig : 
 
 
Jag sätter alltid min telefon på flygplansläge när jag ska sova
Det var på tal för något år sedan att mobiltelefoner utsöndrar strålning och att det är farligt att ha telefonen bredvid sig när man sover. Så ända sedan dess har jag sovit med telefonen på flygplansläge varje natt. Det sparar också mycket batteri. 
 
Jag var ett stort fan av Tokio Hotel i högstadiet
Jag kunde varenda låt på deras Humanoid album. Jag var besatt. Jag köpte t.o.m en tshirt med bandet på. Efter nian vet jag inte vad som hände, men i dagens läge är jag inte ett så stort fan av deras musik.
 
Efter att jag sett en film måste jag alltid lyssna på soundtracket
Är det bara jag som lyssnar extra noga på soundtracket i filmer? Jag har t.ex. hittat flera superbra låter från tv-serier jag sett och grymma instrumentala låtar från filmer. Om jag t.ex. ser Sagan om ringen måste jag lyssna på soundtracket efteråt. Alltså det låter ju helt galet. Senast så såg jag Lilla sjöjungrun och allt jag ville göra efteråt var att sjunga högt till Part of your world. 
 
Jag har haft lila sovrumsväggar
I början av högstadiet var min favoritfärg lila, allt jag ägde skulle va i färgen lila. Kläder, smycken, pennor... jag hade även lila slingor i håret. OCH jag målade även mina sovrumsväggar lila. Nu när jag ser tillbaka på det förstår jag inte hur jag kunde sova i ett lila rum.
 
Jag köper aldrig plastkassar när jag handlar mat
Jag har alltid med mig tygkassar och ryggsäck. Det är miljövänligt och så sparar man pengar också! 
 
Någon som känner igen sig i någon punkt? 
fakta - lista - personligt
5
Ellie

Har blivit bättre med att ta med mig tygpåse men måste verkligen bli bättre!

Svar: Grymt! :D
Hemma Hos Felicia

Sofie

Jag har börjat använda ryggsäck och en tygpåse istället för att köpa plastpåsar på affären. :) Det händer att jag spontanhandlar någon gång utan att jag har haft med mig ryggsäck och då köper jag plastpåse, men jag försöker minska på det.

Svar: Så bra!!! Kul att du också gör det! :)
Hemma Hos Felicia

Fröken hauffman

🙋 jag hade me lila väggar...

Miss Jennifer

Kul att läsa :)

Linda Ph

jag är likadan när det gäller mobilen på nätterna! när jag glömmer så inbillar jag mig att jag "känner" strålningen hahah så dumt

Svar: Soulmates!! Jag har nog inte stött på ngn annan som gör det! :D
Hemma Hos Felicia