PICS FROM MY WEEK

Hur kan man bättre summera veckan än med ett helt inlägg med mobilbilder? Vad har hänt i veckan? Vad har jag sysslat med? Vad har jag ätit? Hur har vädret varit? Vad har jag läst och vad har jag lyssnat på?
 
Svaren kommer här nedan: 
 
 
Jag har jobbat på min uppsats i denna miljö. Det har känts som att jag har befunnit mig i en djungel. Men här är det inte så mycket folk som springer omkring, inga som stör och jag kan jobba i lugn och ro. Här har jag befunnit mig 5/5 arbetsdagar. Ibland en halv dag, ibland ända till 15. Ibland känns det som att man inte går framåt och vissa dagar har man värsta flytet och man är inspirerad till 100%.
 
När det känns motigt ser jag tillbaka på denna grymma hotellfrukost jag fick njuta av tillsammans med mamma förra helgen. Jag minsann gottade mig i allt som fanns att äta på frukostbufféen. Hotell Aveny har en rätt bra hotellfrukost, inte för mycket (så att man överäter) och inte för lite. Jag älskar att dom har ett stort utbud av toppings till yoghurten så att jag kunde variera. ♥
 
 
Jag har insett att jag har en förkärlek till filmer med massa action och tydligen filmer med extremt stora djur. Jag ÄLSKADE Kong Skull Island, supergrymma fight scener som definitivt får plus i kanten. Den påminner lite om den nyaste Godzilla filmen när man ser på fightscenerna, och jag älskar det. Haha, vet inte varför. Men grym var den! ♥
 
 
Jag hade fått chanses att prova på Fast Sveriges nya proteinbars vis Smartson så i veckan har jag varit duktig på att käka mellanmål. Jag har bland annat haft med mig dessa (som var riktigt goda faktiskt) till skolan. Man vet aldrig hur länge man befinner sig på skolområdet och man vet heller aldrig när magen börjar kurra. 
 
Och i fredags unnade jag mig lite choklad. Hade fortfarande kvar lite choklad från julen så passade på att äta en del (läs en massa) så att jag blir av med det haha. Men älskar verkligen Aladdin askarna, oberoende om det är jul eller midsommar. 
 
 
Nu i helgen har det varit riktigt bra väder, solen tittade fram igår och man kan nog säga att det var klar himmel också. Underbart. Jag passade på att vara ute så mkt jag bara kunde, njöt verkligen av solens strålar. Man vet aldrig när man ser den igen. 
 
 
En frukost från veckan. Havrgrynsgröt med äpple, kanel, lingon, jordnötssmör och kokosflingor. Oh yes. ♥
 
 
Justin Timberlakes nyaste album har gått på repeat här hemma. Herrejösses vilken man, vilket album. Har har inte gjort mig besviken iallfall. Jag måste erkänna att när han släppte sin första låt till albumet var jag liiiiite skeptiskt, men nu när hela albumet är ute har jag hittat flera favoriter. Jag hoppas verkligen att grannarna har hört mig!!! 
 
 
Nyaste numret av Amelia har dykt upp i brevlådan, alltid lika roligt med ny läsning som kan pigga upp efter en lång dag i skolan. 
 

 
En liten summering av veckan. Men hörni, stay tuned till nästa inlägg. Som ni kanske minns så gjorde jag en lista på några mål som jag ville uppnå under veckan och nu har  veckan nått sitt slut och nu kanske ni funderar om jag lyckats uppnå något av dem. Ja, imorgon får ni svaret! Håll ut! ♥
Fast Sverige - Justin Timberlake - Umeå Universitet - aladdin ask - amelia - fredagsgodis - frukost - havregrynsgröt - hotellfrukost - kong skull island - kostvetare - man of the woods - marabou - proteinbar - smartson