Den goda dottern - BOKTIPS

Glad måndag! Jag vill kicka igång denna nya vecka med ett boktips till er. Karin Slaughter är en riktigt grym författare, tidigare har jag läst hennes bok De vackraste som var en succée. Kan avslöja att hon gjorde mig inte besviken denna gång heller. 
 
Så idag tipsar jag om hennes senaste bok Den goda dottern:
 
 
"För tjugoåtta år sedan slogs Charlotte och Samantha Quinns familj i spillror. Attacken mot deras hem dödade inte bara deras mamma, utan krossade också deras pappa - stadens ökända försvarsadvokat - och ödelade deras familj för alltid.

Nu är systrarna vuxna, och Charlie är den perfekta dottern som har gått i sin pappas fotspår. När det brutala våldet återigen drabbar staden, kastas Charlie rakt in i en mardröm. Hon är inte bara det första vittnet på plats. Dessutom märker hon snart att fallet mot hennes vilja lockar fram de mörka minnen som hon har lyckats förtränga i så många år. Och sanningen om det som hände för tjugoåtta år sedan går inte längre att dölja." 
 
Flera gånger blev jag överraskad av vad som hände i boken. Och det bästa är att man kan faktiskt inte gissa sig till slutet. Älskar sådana böcker när det inte är helt självklart vem som t.ex. är mördaren osv. 
 
 
5/5 ♥
bokmal - boktips - den goda dottern - karin slaughter
1
Danielas Dagbok

åh vad jag gillar dina boktips <3

Svar: ååh tack Daniela!! <3
Hemma Hos Felicia