En tuff vecka

Jag befinner mig just nu i min säng, trött, sliten och suckar över att det bara är onsdag. Tre dagar av denna vecka har passerat och de har varit ansträngande för min kropp och hjärna. Vad tänkte jag egentligen med att anmäla mig till tre tentor som äger rum samma vecka? Det lät väldigt bra innan jul men nu när jag befinner mig mitt i smeten känner jag hur slitsamt det är. 
 
Igår skrev jag tenta ett av tre, satt inne i tentasalen i 5 timmar och när jag klev ut kände jag inte precis någon lättnad utan snarare en liten panikkänsla. Allt som jag behöver göra denna vecka kom över mig som en gigantisk våg och jag var tvungen att sätta mig ner och lista upp ett schema för veckan så att mina ångestkänslor skulle försvinna. Så går det när man helt plötsligt tror att man är wonderwoman och kan lära sig massa på en vecka. Där hade jag fel. 
 
 
Så idag slog huvudvärken till, jag fick ta en paus i pluggandet och käka en massa pepparkakor framför några serie-avsnitt. Morgondagens tenta känner jag mig mera självsäker på så jag kan unna mig en lite lugnare kväll. Kanske se några serie-avsnitt till (påbörjade den nya serien The end of the f**king world idag och måste fortsätta) eller köra ett litet yoga pass. Min kropp är så stel efter allt stillasittande. 
 
Den sista tentan skriver jag på lördag och jag kan lova er att det ska firas (om jag klarar mig så långt) med kalasmiddag och mys. Om jag känner mig rätt kommer jag att däcka tidigt eftersom att min hjärna stänger av av all information den pumpat ut i veckan. Men detta borde förklara den bristande aktiviteten här framöver. Nästa vecka tar jag nya tag! 
 
 
Hoppas att ni får en fin vecka och en supermysig helg! Kram! ♥
schema - tenta - the end of the f**king world - veckans schema
2
Sabina

Alltså din nya frisyr är så himla snygg! 😍

Svar: tack så jättemycket!! :D
Hemma Hos Felicia

Emelie

Kämpa Felicia, du fixar det!! <3

Svar: åh fina Emelie!!! <3 tack för peppen!!!!
Hemma Hos Felicia