Månadens horoskop

"Juli handlar om att komma ikapp med livet. Det har varit en härlig inledning på sommaren och det fortsätter lika bra. Under juli trappar du ner tempot ytterligare. Du avslutar olika åtaganden och aktiviteter, vilket ger dig en massa bonustid. Det är nu du ska passa på att testa saker som du aldrig hinner med annars. Ägna dig åt matlagning, att måla eller varför inte börja sy?"
 
Det är vad man kan läsa i mitt horoskop denna månad. Brukar ni fördjupa er i ert horoskop? Jag tycker att det kan vara lite roligt att se om det faktiskt stämmer och ibland kan det också ge mig en liten boost inför vad som komma skall. Jag kanske tar itu med detdär jag skjutit upp i flera veckor bara för att det står i mitt horoskop att jag kommer att vara extra produktiv denna månad. Ibland använder jag mitt horoskop som en motivation för att orka göra vissa grejer. 
 
Så hur ska man tolka mitt horoskop denna månad? Det ser ut som att jag får en väldigt lugn och harmonisk månad, jag kommer att trappa ner på tempot (går det ens just nu) och få massa dötid. Jag som redan är väldigt rastlös om dagarna kommer alltså att vara mer rastlös denna månad. Jag måste skaffa någon ny hobby helt enkelt. VIlket mitt horoskop även tycker att jag ska göra, testa saker som jag annars inte hinner med. Vad kan det vara? Får grubbla på den helt enkelt. Jag gillar att jag kommer att ägna mig åt matlagning, det är något jag garanterat kommer att göra under juli månad och jag målar rätt så mycket redan vilket bara är ett plus. Det innebär att jag kommer att ägna mig åt aktiviter som jag gillar. 
 
Ska bli spännande att se vad jag kommer att hitta på för något spännande denna månad, något som jag vanligtvis inte har tid med under resten av året. Jag är alltid öppen för nya aktiviteter och hoppas på att juli månad ska ge mig fina minnen att se tillbaka på! ♥
 
 
Klicka HÄR för att ta reda på hur ditt horoskop ser ut för denna månad. 
Juli - astrologi - horoskop