Vilken underbar vecka

Ett par bilder som får summera denna fina vecka i mitten av Juni: 
 
 
När man är på villan så är det grillat som gäller. Allt från majs och halloumi till kött och bönbiffar! De trista och regniga dagarna har jag spenderat i soffan med en bok med Alfons sovandes bredvid mig. 
 
 
Jag har också påbörjat The Handmaid's tale! Äntligen!! Jag hade hört så mycket bra om serien och kände att nu måste jag ta itu med den. Vad är det egentligen alla pratar om? Nu är jag inne på avsnitt fem (tror jag) och det blir bara mer och mer spännande. Jag kan inte slita mig. Jag tyckte att det var så bra att det regnade i torsdags så att jag kunde kolla några avsnitt och njuta av att vara lite slapp på soffan. 
Och till vänster ser ni ett vanligt kvällsfika, lite kvarg med varierande frukter, nötter, müsli och en bit bananbröd! ♥ Jag måste alltid käka något innan jag går och lägger mig, kan inte gå och sova hungrig! 
 
 
En morgonpromenadfrån veckan, en vacker morgon som gav mig en positiv boost för dagen. Solen värmde redan klockan nio på morgonen och jag passade på att pausa vid Kackur båthamn för att njuta lite av solens strålar. 
Jag har varit i Soklot, umgåtts med syster och Skrållan. Vi har fikat, haft sommarens försa picknick och här senast så åt vi sushi till lunch ute på hennes gräsmatta. Och varje gång jag varit hos henne har jag bränt mig i solen. 
 
 
Vardagslyx för mig är när jag får vakna upp till en klarblå himmel på villan, det är vindstilla och jag kan köra lite utomhusyoga på vår brygga innan frukost. Jag kan inte ens beskriva för er hur gott det gör mig. Det bästa sättet att börja en dag på. 
 
Jag är så nöjd med denna vecka! Jag har fått njuta av god mat, fint sällskap och underbara dagar. Fastän det regnade lite i mitten av veckan så var mitt humör fortfarande på topp. Jag hoppas att denna pepp håller i sig till nästa vecka också! 
 
Hoppas ni haft en supervecka! Stora kramar till er! 
grillat - halloumi - kackur - kvarg - kvällsfika - skrållan - the handmaid's tale - utomhusyoga - villaliv
2

FREDAGSPEPP - något för dina öron

Glad fredag på er! Idag är FREDAGSPEPPEN tillbaka och jag känner att idag är en perfekt fredag att sprida lite extra kärlek och pepp här på bloggen. Ni som missat vad FREDAGSPEPPEN går ut på så ska jag sammanfatta mig kort. Varje fredag (eller så gott som alla fredagar) så hyllar jag någon som jag tycker har inspirerat mig lite extra under veckan och som jag tycker behöver lite kärlek! Det kan vara allt från kvinnan i kassan på S-market till en känd bloggare. Om du vill se flera inlägg så klicka in på kategorin Fredagspepp högst upp i bloggen!
 
Vem vill jag hylla lite extra denna vecka? 
 
 
Denna fredag vill jag lyfta fram en podd som jag blir mer förälskad i ju fler avsnitt jag lyssnar på. Podden drivs av två inspirerande finlandssvenska tjejer som brinner för mode, företagande och fotografering. Och det är precis vad podden handlar om, + lite till. Jag pratar om ingen mindre än Michelle & Sandra. Tjejerna startade podden i januari och är nu uppe i 26 avsnitt. 
 
Det bästa är att de pratar om precis allt, kärlek, bröllop, trender, kroppskomplex och här senast har de släppt ett "boyfriend tag" avsnitt. Podden passar precis alla och jag blir alltid så peppad när jag lyssnar på dem. Så in och lyssna du med!!!! 
 
Du hittar podden på deras hemsida eller där du lyssnar på poddar! ♥
 
 
Två inspirerande och engagerade brudar! Fortsätt med det ni gör! 
finlandssvensk - fredagspepp - michelle och sandra - podcast - podd
10

OUTDOOR YOGA EVENT

I tisdags styrde jag kosan mot Vaasa för att delta i Frukostflickornas Outdoor Yoga event som ägde rum på vackra Villa Sandviken. Vi körde en yoga pass på 1h ute i parken med vågornas brus i bakgrunden. Vi hade även tur med vädret och solen värmde under passets gång. 
 
Det blev minsann en lyckad kväll. Jag hade även med mig Elin under kvällen. Vi passade på att käka middag tillsammans på Vegoshi inne i stan innan eventet. Vi fick lite kvalitetstid tillsammans, hon är min partner in crime. ♥
 
 
Jag körde på en färgrann outfit under kvällen! ♥
 
Tack Michaela Finne, Frukostflickorna och Villa Sandviken för en magisk kväll! 
Vaasa - Yoga - frukostflickorna - michaela finne - outdoor yoga - vegoshi - villa sandviken
4