En helg med fint sällskap

Vilken underbar helg det varit. Jag sitter faktiskt i sängen med ett leende på läpparna och med en positiv känsla i kroppen. Denna helg har jag haft finbesök bestående av Elin och Amanda, samt Erica och Jonatan. Elin och Amanda anlände i går runt lunchtid och vi bänkade oss inne på mitt favoritcafé Gamla Bibliotekscaféet. Alla var rätt hungriga och vi visste nästan genast vad vi ville ha. 
 
 
Jag och Amanda tog varsin getostsallad med oliver och Elin beställde in en laxsallad. Det var en perfekt start på deras vistelse här i Umeå. Efter ett tag kom Erica och Jonatan och vi snackade i flera timmar över en kopp kaffe. Det var ett tag sedan vi sågs sist. 
 
 
Vi var också tvungen att gå igenom snölaburinten som finns inne i cenrtum. Vi passade även på att ta en gruppbild (och Jonatan ville ta en selfie också). 
 
 
Sedan traskade vi hem til mig, hällde upp ett glas vin och började göra iordning middagen som även denna gång bestod av våran asgoda pesto pasta med prosciutto. Även denna gång lyckades vi göra en supergod pesto och vi glupskade i oss hela 2 portioner. 
 
 
Mitt fina sällskap under kvällen. Vi avslutade kvällen med lite lösgodis och lite "Would you rather", alltid roligt efter några glas vin haha. 
 
Det blev minsann en toppenhelg och det kändes lite motigt att vinka av dem och säga hejdå när de klev på bussen idag. Det var verkligen härligt att ha lite människor omkring en här i min lilla lägenhet. Denna helg lever jag länge på och nu har jag byggt upp lite energi inför kommande vecka (som jag känner på mig kan bli rätt motig)
 
Hoppas även ni haft en riktigt härlig helg! Kram! ♥
Umeå - gamla bibliotekscaféet - getostsallad - laxsallad - lunch - middag - pasta - pesto - prosciutto - vinkväll
1
mamma

Så glad att du har fått ha dina vänner där :) Säkert en toppenhelg :)