Ett tack och ett adjö

Idag beger jag mig hemåt, efter 3 år i Umeå och åtta veckor i Sollefteå beger jag mig äntligen hemåt. Permanent. Jag har massa blandade känsor i kroppen, upprymdhet, lättnad, nervositet, ledsamhet osv. Ikväll kommer jag att få bädda ner mig i gästrummet hos mina föräldrar och sedan få vakna upp till nya möjligheter. Näe men det är ju så galet. 
 
Tack Österåsen för en grym praktikperiod, jag lämnar denna plats med ett bagage fyllt med kunskap och livserfarenheter, glädje och positivitet. Varje dag har gett mig något, det har inte funnits en dag jag vaknat upp och suckat. Om ni någongång har chansen att göra din praktikperiod på Österåsen, gör det. Du kommer inte att ångra dig. Det har förändrat mig till det positiva, gett mig en annan syn på livet och en liten kick i rumpan helt enkelt. 
 
 
Äppelträden blommar utanför huvudingången, det är så magiskt och vackert! 
 
 
♥♥
 
 
Solnedgången när den är som vackrast. Men ni förstår väl att det gör ont att lämna allt detta!!
I örtträdgården kan man hitta fina blommor, rabarber och örter! 
 
Nu har jag bara en hel dags resande att se framemot! Ta hand om er och vi hörs på andra sidan Kvarken! 
maskrosor - praktik - sollefteå - Österåsens hälsohem - äppelträd - örtträdgård
1

8 weeks apart

Åtta veckor har gått, vinter har blivit till vår som sedan förvandlats till sommar. Det är ju helt magiskt. Jag måste bara visa er två bilder tagen på precis samma ställe med åtta veckors mellanrum. Den första bilden är tagen första veckan jag anlände till Sollefteå, det hade precis börjat övergå till plusgrader men nätterna var överaskade oss fortfarande med några minusgrader. 
 
 
15 april 2018
 
 
29 maj 2018
 
Och denna bild är tagen igår kväll, 20 plusgrader klockan 19.00. I maj dessutom. Det är grönt, man kan se vattenskotrar och båtar på älven, man har fågelkvitter och alla gäster på Österåsen befinner sig på vandringsstigen i skogen för att ta del av solens sista strålar. Det är otroligt vackert, jag kommer sakna denna vy. 
sollefteå - Österåsens hälsohem
1

MONDAY MORNING

Godmorgon alla fina!! Har ni haft en bra helg? Sovigt gott? Nu är det måndag igen och för min del innebär det att vi kickar igång min sista vecka på Österåsen. Jag är peppad och redo, nu kör vi! Men, för att få en bra start på dagen börjar vi med lite frukostbuffée! Hur underbart? 
 
 
En tallrik havregrynsgröt med min klassiska topping som jag falligt lite extra för; äppelmos, banan, blåbär, kanel och solrosfrön! ♥
 
Hoppas ni får en riktigt bra start på er måndag. Unna er en riktigt god frulle, det är ni värda! 
amelia - frukost - frukostbuffée - havregrynsgröt - kokt ägg - Österåsens hälsohem - äppelmos
2