VECKA 19

En liten veckouppdatering: 
 
 
Jag har varit glad, rättare sagt på strålande humör. Jag har mått toppen och helt enkelt känt mig lycklig. Det är så underbart. Jag har lyssnat på fågelkvitter, sett en räv, ätit otroligt god mat och umgåtts med fina människor här på Österåsen. 
 
På tal om mat då, i fredags bjöds det på urgoda fyllda paprikor med någon bön/linsröra. Det var så himla gott att jag nästan fölll av stolen. Dagen innan hade vi också fått ugnsbakad lax (min favorit) så jag var rätt så lycklig. 
Jag har även hittat en kärlek till knäckemackor. Det kanske låter lite konstigt. Men jag gillar att variera mitt pålägg, här körde jag dock en simpel svensk kombination med ost och gurka. Men palsternackssmör är en ny favorit som jag gärna sätter på. 
 
 
Jag har fotat också, ibland glöms kameran bort men häromdagen fick den komma med ut en sväng när solen höll på att gå ner. Bilder på det dyker nog upp inom kort. 
I lördags deltog jag i Melodikrysset med pensionärerna. Det var rätt mysigt faktiskt. Mycket härliga människor, alltid glada och positiva. Jag har även jobbat lite med uppsatsen, den ska finslipas men jag måste erkänna att jag skjutit upp det ett bra tag nu. 
 
 
 
Och så har jag göttat ner mig i massa frukt. Äpplen, melon, apelsin, banan och päron. Mina favoriter just nu. 
Om kvällarna har man kunnat hitta mig ute på gräsmattan med boken i högsta hugg, försöker ta åt mig av dagens sista strålar. Det var visst också en liten mulen dag förra veckan också, då passade jag på att njuta av en kopp chai te. ♥
bönröra - fyllda paprikor - knäckebröd - lunch - melodikrysset - veckosummering - Österåsens hälsohem
7
Cornelia

Vilken fin vecka det låter som! Och åhh fyllda paprikor, det måste jag göra snart!

Svar: jaaa fyllda paprikor kommer nog vara paradrätten i sommar!!
Hemma Hos Felicia

Alice Larsdotter

Vilka underbara bilder!

Svar: tack fina du!!
Hemma Hos Felicia

Andréa

Det låter som att du haft en helt fantastisk vecka! Gillar ditt upplägg på bloggen!

Camilla

Så härligt det låter. Och kul att prova nya maträtter som
Blir sån du succé 😊

Jennysvardag

Vilken härlig vecka :)

ISA

Men hur mysigt var inte det här då? Låter som en sån vecka man mår bra i själen av. Och din mat är lika frestande som alltid! Knäckisar är fett underskattat, såå billigt, blir inte gammalt och man kan verkligen göra massa olika varianter! Win!

enna

Att mat kan göra en så glad..hahaha men det är ju så gott <3

Svar: verkligen! man kan inte leva utan mat! :D
Hemma Hos Felicia