Two breakfast places in London

Något vi alla hade sett framemot på vår resa var maten. Vi hade kollat upp ett par ställen och caféer som vi ville testa på under vår resa och vi lyckades prova på de flesta. Det finns så många mysiga caféer och restauranger i London vilket gjorde det så svårt för oss att välja vad vi skulle prioritera.
 
Första morgonen i London bestämde vi oss för att besöka Farm Girl, ett otroligt mysigt café på Portobello Road i Notting Hill. Ett café som vi alla hade sett extra mycket framemot. Deras mat såg väldigt lockande ut, precis i vår smak. På Farm Girl kan man hitta läckra avocadomackor, acai bowl och en egengjord granola samt scrambled egg. Även kaffe i olika variationer så som rose latte, matcha och espresso. 
 
 
Jag kan varmt rekommendera att gå dit tidigt, redan när de öppnar eftersom caféet är väldigt populärt. Vi anlände runt klockan 9 på söndagmorgonen vilket var ett bra beslut av oss. Vi fick bord direkt! Efter ett tag kunde man se hur det bildades kö utanför. Man kunde också sitta utomhus, men på morgonen var det fortfarande lite för kallt för det.
 
 
 
Jag och Elin redo att beställa. Vi var så hungriga!
 
 
Jag tog deras vanliga latte medan Elin testade en rose latte och Anna-Sara tog en Butterfly matcha som var blå. Hur coolt. Vi var riktigt nöjda med våran latte! ♥
 
 
Jag tog in deras House Granola som bestod av naturell yoghurt av den krämigare sorten, bär, deras hemmagjorda granola med fläder, nötter och havregryn Så god, jag njöt bokstavligen av varje tugga. Dock var den supermättande. Jag höll mig väldigt länge mätt på denna brakfrukost. 
 
 
Elin & Anna-Sara provade på deras acai bowls som var toppade med banan, chiafrön och kokosflingor. Även denna var en tiopoängare. Vi var så nöjda med vårt besök, alltså personalen var så tillmötesgående och såg till att vi hade det bra. Så nu har ni ett café ni måste besöka under er vistelse i London. Och hela Notting Hill är så vackert, vi strosade också längs gatorn och fotade en massa.
 

 
Dagen efter bestämde vi oss för att ta oss till Covent Garden. Vi hade spanat in ett café vid namn Avobar. Som det låter så består alla deras rätter av avokado. Väldigt spännande faktiskt. Caféet hade en supermysig inredning och en väldigt tilltalande meny. Här kunde man även beställa in egenpressade juicer och hälsoshots. De är också väldigt kända för deras avo bun burgers där brödet bokstavligen är gjord av avokado. 
 
 
Anna-Sara och Elin granskar menyn. Vad ska vi välja denna morgon?
 
 
Jag valde att prova på deras Wellness juice Beets and Pieces som var gjord på rödbeta, gurka, äppel, ingefära och citron. Den var så god, den kan jag rekommendera om man inte känner för kaffe. Så fräsch. Elin tog deras Beetroot latte och Anna-Sara valde att testa Tumeric latte. Även här var vi nöjda med våra val. 
 
 
Och se på denna skönhet. Jag tog in deras Peanut butter bowl med en läcker topping. Minns inte exakt vad det var på den men iallafall så fanns det dadlar, kiwi, kokosflingor och chiafrön. Även denna frukost var väldigt mättande. Elin körde på en acai bowl även denna morgon och Anna-Sara tog in Matcha Pancakes, alltså vilken dröm. Hon var supernöjd med den rätten! Den ser ni här nedan!
 
 
Det var en riktigt bra start på dagen! Så, kom ihåg Avobar nästa gång ni är i London och Covent Garden!
Avobar - Covent Garden - Farm Girl - London - Matcha Pancakes - Notting Hill - acai bowl - caffe latte - frukost - granola - matcha latte - naturell yoghurt - peanut butter - peanut butter bowl
1
ISA

åh kände spontant att jag skulle äääälska Farm girl <3 Tror att DU skulle gilla Mahalo här i stockholm, känns som det. haha!

Svar: du skulle stormtrivas 👑😍
Hemma Hos Felicia