En dag vid Kačić Square

I Makarska besökte vi även Kačić Square som ligger väldigt nära hamnen. Det var en väldigt varm förmiddag, solen stod högt på himlen. En värme vi inte var van vid. Torget var super mysigt, runt omkring torget fanns det flera fina restauranger och caféer där man kunde fika och äta gott. En liten marknad låg också bredvid som vi kikade lite på. 
 
Man kunde också besöka kyrkan, den var öppen för alla. Vi tog en snabb titt innan vi fortsatte vidare. 
 
 
Byggnaderna runt om var så fina. Och till höger kan ni se en bild från marknaden, där det såldes massa färska frukter och grönsaker. 
 
 
Vi hittade också ett litet mysigt café där de sålde bland annat hemmagjord glass. Det behövdes i värmen! Vi tyckte kanske att glassbollarna var lite väl små men det dög för stunden.
 
 
Vi hittade också en gata som hade fina plastblommor hängandes i taket. Väldigt fint. Där såldes även smycken och hemmagjorda oljor och sånt. 
 
På samma ställe som vi köpte glassen på såldes även iskaffe. En dag fick jag sån craving för iskaffe så vi var tvungen att gå dit igen. Jag betalade bara 18 kuna för denna kopp. Det känns som att kaffe är så dyrt på andra ställen med här var det rätt så bra priser.
 
Och flera mysiga gator. Vi strosade länge bland dessa.
Kačić Square - iskaffe - kroatien - makarska rivieran - wanderlust
2
Emma Engström

Wow det verkar helt klart hur vackert som helst där, dröm! :D <3

ISA

Nej men sluuuuta vad härligt! MYS!