Sju bra saker just nu

HAPPY MONDAY!
 
Ny vecka och nya möjligheter. Jag fick ett riktigt dåligt slut på förra veckan och är så redo att kicka igång en ny vecka. Helgen har i princip gått i jobbets tecken. När jag kommit hem har jag lagt mig i soffan och knappt orkat stiga upp igen. Så nu vill jag börja denna vecka med ett positivt mindset.
 
Därfär har jag nu listat sju bra saker just nu:
 
 
Utbudet på Netflix
Jag älskar utbudet på Netlfix just nu. Det känns som att de släpper nya bra säsonger varje vecka. Jag gillar att de släpper dem nu i början av året när jag knappt har något på min agenda. Jag har redan plöjt igenom senaste säsongen av Grace & Frankie och Sex Education. Nu har jag påbörjat You och ser verkligen framemot säsong tre av Sabrina! 
 
Boken Älskade Barn
Jag har precis påbörjat Romy Hausmanns bok Älskade barn. Jag har läst ca 100 sidor just nu och jag har så svårt att lägga ifrån mig boken. Hett tips. 
 
Havregurt
Jag har börjat utesluta komjölk från min kost detta år och har då hittat en ny favorit yoghurt. Jag konsumerar väldigt mycket yoghurt och kände att jag måste hitta något annat alternativ än den vanliga favoriten från Valio. Min nya favorit är Havregurten från Oatly. Jag är ute efter en naturell smak och den är väldigt väldigt god. 
 
Jag har en Sverigeresa på inkommande
I början av februari åker jag på en miniweekend till grannlandet. Längtar att få komma bort från tråkiga Finland ett tag. Ibland kan det vara skönt med lite miljöombyte! Det är ju så lätt att fastna i de gamla vanliga rutinerna!
 
 
Sara Möller har börjat med Youtube
Det nya som hänt bland de Finlandssvenska bloggarna är att Sara Möller har startat youtube. Hennes youtubekanal kommer ha ett fokus på hälsa och mental träning. Jag tycker att det låter superspännande. 
 
Disney + till Sverige i sommar?
Nu går det rykten om att Disney + ska komma till Sverige i antingen slutet av mars eller till sommaren. Jag jhoppas ju stort på att de också ska lansera det här i Finland samtidigt. Men det känns iallafall som att det är ett steg närmare. 
 
Jag måste köpa en ny telefon
Det hände en liten olycka här förra veckan. Min telefon åkte rakt i golvet på jobbet. Skärmen sprack, inte superallvarligt men ändå så att det kan va dags för en uppgradering. Jag ser det som en möjlighet att få köpa en ny och börja om på ny kula. Jag har dessutom extremt otur med telefoner. Jag tappade min förra telefon för ett år sedan på nästan samma ställe. Jag skulle aldrig kunna investera i en dyr telefon haha. 
Oatly - disney plus - havregurt - netflix