En magisk spelning

 
Jag som inte alls hängt med Talang på flera år kände mig lite bortkommen när personalen på Österåsen helt plötsligt börjar prata om att Emanuel Bagge ska gästa oss i veckan, han som kan få hela publiken att bli känslosam. Vem är den här Emanuel alla pratar om? 
 
Emanuel Bagge var med i Talang 2017 och kammande hem en tredje plats. Han är härifrån trakten och hade vägarna förbi och valde att komma och gästspela för oss här på Österåsen. Så igår kväll fick vi minsann ta del av en otroligt magisk och vacker kväll. Herregud vilken röst killen har, och vilken energi. Han brinner verkligen för musiken och man lägger märke till att han pratar genom sin musik, det är ett sätt för honom att visa känslor.
 
 
Emanuel kommer att om cirka 3 veckor släppa sin första EP och under kvällen fick vi ta del av några låtar som kommer att dyka upp på den. Ni har minsann något smaskigt att se fram emot. Alla satt och gungade med, stampade tankten, log och skrattade. Killen kan verkligen få en att känna alla känslorna på en gång. Och varje låt han har valt att ha med på sin EP har en liten bakgrundshistoria, vilket gör hela plattan mycket personlig för honom. 
 
Nu måste vi bara hålla ut i tre veckor, här har vi någon som kommer att nå långt! ♥
emanuel bagge - talang 2017 - Österåsens hälsohem