Vänförfrågan - BOKTIPS

Nu är det äntligen några minusgrader ute och vad är nu då bättre än att kura ihop sig under en filt med en bra bok. Och vet ni, just därför vill ja tipsa er om en ny bok jag precis kommit igenom. Vänförfrågan är Laura Marshalls debuthriller och vilken succée det blev. Här har ni nog en bok som gör att ni orkar sitta uppe på uppesitterkvällen för allt ni vill är att läsa sista sidan och ta reda på vad som verkligen händer. 
 
 
"Du har fått en vänförfrågan från Maria Weston."

Mejlet från Facebook gör Louise bestört och illamående. Maria Weston har varit försvunnen i över 25 år. Senast hon sågs var på avgångsklassernas avslutningsfest 1989. Sedan den kvällen har hon varken setts till eller hörts av. Alla tror att hon är död. 

Louise har levt hela sitt vuxna liv med känslan av att hon bär skulden till Marias mystiska försvinnande. Och nu är Maria tillbaka - eller? Louise tvekar först men nyfikenheten tar över och hon bekräftar vänförfrågan och klickar sig in på Marias profilsida. Det blir början på en mardröm. 
 
Denna bok jämförs också med  bland annat Kvinnan på tåget, så om det var en bok i din smak borde du nog prova att läsa denn! 
Laura Marshall - boktips - böcker - uppesittarkväll - vänförfrågan
1
josephiinee.blogg.se

Verkar vara en spännande bok! Synd att jag inte är inne i min läsperiod, läste över 100 böcker i somras (e-böcker) hehe.