a breakfast tip

Vid det här laget borde alla som läser min blogg veta vad jag käkar till frukost. Det är ingen nyhet att jag äter yoghurt med varierande topping, en succée enligt mig. Och det är ju det bästa när man kan variera på tusen olika sätt, det gör det alltid lite roligare att stiga upp på morgonen. Dessutom tröttnar man aldrig. 
 
Idag vill jag tipsa er om en grym müsli som jag länge planerat att köpa men tog mig äntligen i kragen när de reade ut "jul-müsli" i början av januari. Jag älskar kanel och denna innehåller alla julkryddor man kan tänka sig. Jag vill tipsa er om Mymüsli. På deras hemsida kan du hitta allt från müsli till granola och gröt. Och jag har inte kommit till det bästa än. Du kan också mixa din egen müsliblandning. Alltså wow. 
 
Så jag köpte deras adventsmüsli, en müsliblandning som skriker Felicia. Den innehåller chokladmandlar, havregryn, dinkelflingor, äppel-kanel crunch, fikon, chokladdinkelkulor och massa julkryddor. Jag har haft denna på min frukost varje dag nu och det börjar snart ta slut. Då kommer jag gråta floder. 
 
 
 
nej, detta är inte sponsrat utan jag älskar verkligen Mymüslis produkter. Det finns något som passar alla. Paleo, proteinrik för dig som tränar, hangovermüsli och så overnight oats. Och granola i flera olika smaker! 
adventsmüsli - frukost - mymüsli - müsli - tips - yoghurt