A late friday dinner

Min fredag kunde inte ha slutat bättre. Det nalkades en sen middag hemma hos Elin och Ville. Vi ville köra på en grekisk inspirerad middag men den fick nog lite arabinspiration också. Jonatan och Casper stod för matlagningen, så skönt att killarna står och kockar i köket medans vi tjejer njuter av ett glas vin i vardagsrummet. De valde dessutom att göra allt från grunden vilket var spännande och gjorde att man uppskattade all mat som sedan stod på bordet. 
 
Och det blev minsann en lyckad middag. Jösses vad duktiga de är! 
 
 
När vi anlände till Elins och Villes så satte Casper genast igång med att kocka. Det var färska örter, grönsaker och bröd som skulle fixas. Det är lite mysigt och fint att låta middagsförberedelserna ta en stund. Det gör att kvällen blir mycket roligare!
 
 
Elin har också fyllt år här i veckan och fick en underbar present av Anna-Sara. Det är ju de personliga presenterna som uppskattas bäst. Jag tror Anna-Sara lyckades riktigt bra med hennes gåva. Den var verkligen vacker och genomtänkt! ♥
 
 
Och sedan nalkades det mat. Alla var riktigt hungriga. Vi hade väntat ett bra tag på den goda maten. Men det var värt väntan. Herrejösses vad gott det var. Killarna hade gjort hemmagjorda pitabröd eller naanbröd, tapenade, hummus, grönsaksspett och en läcker fetaostsallad. Vi glupskade i oss maten och var så mätta och belåtna. Till efterätt hade Anna-Sara slängt ihop en enkel kladdkaka. Det var ett perfekt avslut på en otroligt god middag. 
 
 
Tack för en otroligt fin kväll och god middag! Det är sådana här kvällar jag uppskattar, en hemmakväll med god mat, fint sällskap och konversationer som kan leda vart som helst! ♥ Ni är fina! 
arabinspirerad - fetaostsallad - fredagsmys - grekisk mat - hemmagjorda - hummus - middag - naanbröd - tapenade
6
Jessica

men oj så himla härligt!! hemmamys är f-n underskattat

Svar: håller med, det är något speciellt att göra middagen tillsammans!!
Hemma Hos Felicia

Ida

Wow, vilken ambitiös middag. Såg sjukt smarrigt ut ! :)

Svar: det var det verkligen! så himla gott!!
Hemma Hos Felicia

Julia

Oj wow, grekisk mat är min favoritmat så det här så riktigt, riktigt gott ut! :)

Carro

men wow så gott! har du recept på naanbrödet? :)

Film&serier bloggen

Det där ser verkligen gott ut!

Micaela

Wow så gott det ser ut ! 😍