Beautyboost på Kikas

Frukost, ekologisk hudvård och ett helt gäng med inspirerande tjejer. Det är precis det som erbjöds denna fina lördag tillsammans med FrukostflickornaKikas. Kikas är en skönhetssalong som erbjuder ekologiska produkter samt ekologiska behandlingar. Allt från handvård och ansiktsbehandlingar till klippning och färgning av hår. Under denna morgon fick vi ta del av en god frukostbuffée och en inspirerande föreläsning om hur Kikas blev till samt vad just din hud behöver nu i höst. 
 
 
I lokalen kan man hitta en otroligt vacker rosvägg, jag ville nästan ta med mig tapeten hem. Hur fint skulle det inte vara att ha en sådan som fondvägg hemma? ♥
 
 
Frukostbufféen bestod av bland annat gott färskt bröd, pålägg i massor och även vindruvor, vattenmelon och Fazers choklad! Vilken bra start på dagen! ♥ Och just ja, vi får inte glömma kaffet! 
 
 
Och självklart var jag där tillsammans med min partner in crime, Elin! 
 
 
Vi fick ta del av olika naturliga skönhetsprodukter varav Abloom är en nylanserad produkt här i Finland. Vi var en av de första som fick introduceras till den. Den är "So pure so you can eat it". En raw produkt som bara hettats upp till 42 grader. 
 
Tack Michaela Finne, Frukostflickorna och Kikas för en väldigt inspirerande morgon!! 
 
Abloom - Kikas - ekologiskt - ekoprodukter - event - frukostbuffée - frukostflickorna - michaela finne - vasa