FREDAGSPEPP - musician

HAPPY FRIDAY! Solen skiner och jag känner vårvibbarna. Förra veckans snöstorm är långt borta nu, nu har vi nog våren framför oss. Med detta vill jag börja denna fredag med lite FREDAGSPEPP. Det finns inget bättre sätt än att börja helgen med lite pepp, kärlek och positivitet. Ni som hängt med vet vad FREDAGSPEPP innebär men jag drar det lite kort. Det är ett koncept här på bloggen där jag hyllar någon som inspirerat mig eller som jag bara vill dela med mig av till er så att även ni kan få inspireras och kanske hitta nya favoriter. 
 
Så vem vill jag hylla denna fredag? 
 
 
Denna tjej ramlade in i mitt flöde häri veckan. Denna vecka vill jag hylla en Österbottnisk tjej, rättare sagt en tjej från mina egna hemtrakter. Jag kan knappt tro att hon bara är ett år äldre än mig och kommit så långt som hon gjort. Jag blir så inspirerad av människor som brinner för det dom gör. Idag vill jag hylla Daniela Krook, eller rättare sagt Ela Dawn som är hennes artist namn. 
 
Musik är hennes passion och hon är dessutom signad hos ett skivbolag OCH släppt en EP. Hon är också väldigt aktiv på hennes sociala kanaler, speciellt på hennes youtube kanal där du kan hitta vackra covers på bland annat Ashes med Celine Dion och Million Reasons med Lady Gaga. 
 
HÄR kan ni hitta en länk till hennes EP på spotify. Min personliga favorit är Black Waters, den är så vacker! HÄR kan du också hitta hennes egna hemsida. 
 
 
 
En cover som jag bara älskar! ♥
ela dawn - fredagspepp - youtube