Spring is here

 
Spring is here. Det är så magiskt. Det här är ögonblicket jag har väntat på, det är nu jag vaknar till liv. I dagens inlägg tänkte jag dela med mig av ett par saker jag ser framemot denna vår. Det finns en hel del faktiskt. Och bilderna i inlägget är från en tidig vårdag, den 12 april om jag inte minns helt rätt. Jag och Elin begav oss till Replot för att fota lite bilder när det himlen var fri från moln och solen värmde lite grann. 
 
Här är 9 saker jag ser framemot i vår: 
 
 
Mitt humör skjuter i höjden
Det är som att jag kryper ut ur mitt idé när vårens första solstrålar nuddar min hud. Jag känner redan att jag mår som en prinsessa och jag har en bra känsla i kroppen. Det är galet hur mycket vädret påverkar oss, speciellt mig. På vintern känner jag mig så begränsad, jag kan inte göra saker som jag älskar, men när våren är här kan jag börja leva igen! 
 
Jag blir mer kreativ
Jag har börjat fixa och trixa här hemma, idéerna bara flödar och det dyker upp en eller flera nya tavlor hemma hos mig. Jag har även fått upp lite hyllor i köket som har gjort att det är mer hemtrevligt! Jag blir även mer kreativ när det kommer till outfits! Jag längtar tills jag får gå omkring i min favoritklänning! 
 
Våren i Vasa
Jag har inte upplevt en vår eller sommar i Vasa och jag är supertaggad. Vasa är ju Finlands soligaste stad och hittils i vår har Vasa visat mig sin bästa sida. Vi är nu snart upp i 20 +grader redan i slutet av april. 
 
 
 
Utmaningarnas vår
Våren, likaså hösten, är en bra tid för en nystart. Varför inte utmana sig själv med saker man tycker är lite jobbigare eller som man inte riktigt vågat göra tidigare. Jag vill iallafall socialisera mig mera, kliva ur min comfort zone. Jag har också bestämt mig att se mera utav vackra Finland, några resor inom landet är något jag vill göra nu i vår /sommar. Redan nästa månad har jag en weekend inplanerad! 
 
Glass
Jag vill äta mera glass. Det är något jag är så himla dålig på. Det är inget jag vanligtvist väljer att köpa, jag föredrar godis eller en god kakbit. Men i år så ska det konsumeras mera glass. För någon vecka sedan så provade jag Magnums nya glass med White Chocolate och Cookies. Jag är i gång! 
 
Löpning
Eftersom att jag inte äger ett gymkort så har jag känt mig lite begränsad när det kommer till träning under vinterhalvåret. Det blev mest promenader för att få lite frisk luft. Men nu när snön smälter och värmen är här har jag kickat igång min löpning. Det känns skönt att vara lite aktiv igen. Så nu är det en gång i veckan som gäller. Få se efter några veckor om vi ökar till två! 
 
 
Mina vänner
Vi befinner oss i samma stad, vi bor i princip i samma del av staden också. Jag vill göra många sena kvällspromenader nära vattnet, kanske ta en glass samtidigt också haha. Näe men det är helt galet hur jag blir en annan människa när våren kommer. Positiv och glad. Men mina vänner har stor påverkan på det också, utan dem så skulle Vasa var hur tråkigt som helst! 
 
Grillat
Just nu drömmer jag om grillad halloumi, sparris och majs. Utomhus. I fins sällskap. Yes! 
 
Workworkwork
Självklart så ser jag framemot att jobba också. Jag gillar kontrasten med att jobba och sedan vara ledig i ett par dagar. Och sedan lyxen att ha några betalda semesterdagar, det ni. 
 Ha en superbra torsdag! ♥
lista - replot - våren
2
Ajli Müller

Kära Felicia! Förutom att dina foton är helt amazeballz så är det här ett sååååååå välkommet inlägg! Jag har nämligen haft en tuff vår och inte orkat se fram emot saker - FÖRRÄN NU!

Jag ser fram emot att äta glass, sitta lättklädd på balkongen med en kopp kaffe eller en kall bira, att kanske åka lite rullbräda! Att grilla, shoppa och njuta! Jag är så redo :)

ISA

Men gud, håller verkligen med om ALLA, förutom löpningen. hahah. Och byt Vasa mot Stockholm. Men annars så ;) Ih blir så lycklig av denna tid! Hoppas du får en underbar och solig helg <3