Livet i Larsmo

Ibland känns det skönt att komma hem. Strosa på bekanta vägar, hälsa på en gammal klasskamrat i mataffären och halka in på gamla vardagsrutiner. Det känns tryggt. Förra veckan spenderade jag ett par dagar på hemmaplan eftersom jag hade helgjobb i Jakobstad. Det positiva med kvällsskift är att man hinner ta del av dygnets soligaste timmar. Och förra veckan bjöd definitivt på värme och sol (och villaliv)
 
Jag tänkte sammanfatta mina dagar i Larsmo med ett par bilder: 
 
 
Om kvällarna var det skönt att bänka sig på balkongen. Eftersom att det är en inglasad balkong blir det som en bastu där mitt på dagen så på kvällarna när solen gått ner så kan man länge sitta där och läsa! 
 
Bilden till vänster beskriver väldigt bra hur vädret var förra veckan. Inte ett moln, en gassande sol och knappt någon vind. Underbart. Jag är inte den som vill ligga i solen för att jobba på brännan, men jag satt iallfall någon timme. Jag varvade också med ett dopp i sjön. Vattnet var perfekt! 
 
 
 
Någon promenad hann jag med också. Vackra Larsmo! ♥
 
 
Mina frukostar såg nästan ut såhär varje dag. Overnight oats med banan, frysta bär, kanel och lite frön! MUMS! 
 
 
Jag har njutit av kvalitetstid, hemma eftersom att mina föräldrar bott på villan, samt på café med min nyaste bok och en god latte. Ibland kan det vara skönt att få spendera lite tid på egen hand. För en introvert kan det vara det bästa efter en helg med mycket jobb. 
 
 
Mamma och jag tog en sväng förbi Kokkola för att fika på Café Con Affetto. Min mammas barndomsvän har öppnat ett supermysigt café i centrum och jag kände att jag måste dit. Nu! Så vi tog varsin kaffe och så tog jag deras morotkaka (den bästa kakan enligt mig)
 
 
 
 
Aurora var ju också med! Hon har bott med mig i Larsmo, trivs som fisken i vattnet. Balkongen är hennes favoritplats, dock har det ju varit alldeles för varmt för henne att vistas där så hon har varit lite besviken över det. Men efter mina kvällsskiften har hon fått springa runt där och spionera på alla grannar som går förbi! 
Robert's Coffee - aurora - balkong - caffe latte - café con affetto - cappuccino - frukost - larsmo - morotskaka - overnight oats - soludden - vattenmelon - villaliv - vittnet
3
ISA

Självklart fastnade jag för morotskakan!! Wow vad god den såg ut <3 Verkar som riktigt härliga dagar också finis. KRAM!

Emma Engström

Åh vad härligt det låter vännen! Så många härliga stunder du haft att njuta på, MYS! :D KRAM

My Nordqvist

Men åh så härliga dagar!!!