Böcker jag gillat 2018

Förra året valde jag att sammanfatta de bästa böckerna jag läst  under året, eller iallafall de som föll mig i smaken, i ett inlägg. Jag tänkte köra på samma koncept detta år. Vilket bra sätt att börja det nya året på. Mitt mål år 2018 var att ta mig igenom 50 böcker. Jag hade samma mål förra året och klarade det galant. Men detta år upplevde jag en liten svacka i mitt läsande och läste därav bara 43 böcker. Men det är ju ändå rätt så många böcker. 
 
År 2018 har jag alltså läst 43 böcker, hela 13,767 sidor. Medellängden på de böcker jag läst var 320 sidor. Medelbetyg som jag gett för de böcker jag läst låg på 3,5 stjärnor. Den populäraste boken jag läste under 2018 var Insurgent som är skriven av Veronica Roth och den minst populäraste var Det sista rummet av Inger Frimansson. 
 
 
Jag tycker det är så bra att Goodreads sammanfattar året som gått. Jag gillar att se tillbaka på vad jag läst, hur mycket jag läst och vilka böcker jag föredrog. Så här nedan tänkte jag dela med mig av de böcker jag gillade lite extra under 2018: 
 
 
Peter Swanson - Värd att döda
Riley Sager - De sista flickorna
Lisa Jewell - Jag fann dig
Michelle Richmond - Pakten
Elisabeth Norebäck - Säg att du är min
A.J Finn - Kvinnan i fönstret
Melanie Raabe - Fällan 
Claire Douglas - Systrarna
Karin Slaughter - Den goda dottern
Fiona Barton - Barnet
S.K. Tremayne - Istvillingarna
 
Jag kommer att köra på samma mål detta år. 50 böcker. Jag ska klara det. Ska bli så spännande att se vad år 2019 kommer att erbjuda i läsväg. Ett tips är att skaffa Goodreads, bästa appen för dig som älskar att läsa och som vill hålla koll på vad du läst. 
 
Har du läst något riktigt super år 2018? 
boktips - goodreads.com
1
déa

jag läste och älskade inlandet som fanns med här i inlägget! tyckte också väldigt väldigt mycket om pappan och havet av tove jansson :-)

Svar: kul att du hittat nån favorit år 2018 :D
Hemma Hos Felicia