VARDAGSBILDER

Igår hade jag en sån dag när motivationen var väldigt låg. Det är så konstigt, men på mina lediga dagar är jag minst motiverad och vill bara ligga i soffan hela dagen. Det var precis det jag gjorde igår. Massa tv serieavsnitt och hade också tid att läsa en massa. Så idag får det bli ett inlägg med de senaste bilderna från min mobil som lite variation: 
 
 
1. Jag har sett Bird Box. Riktigt bra film. Jag gillar när det dyker upp nya filmer med nya spännande handlingar. 2. En fin himmel en dag när jag var påväg till jobbet. 
 
 
3. En lunch på jobbet. Det blev en sallad med en vegansk biff, lite ugnsrostade tomater, ägg, krutonger, picklad rödlök och ceasardressing! 4. En middag efter en dag på jobbet. Det fick bli nudlar med en tomatsås med morötter, paprika och edamamebönor. 
 
 
5. Min fina! Alltid nära, alltid mysig! Ibland bits hon. Men bara ibland!
 
 
6. Jag körde på lite hemmaspa igår kväll. Det var ett tag sedan och jag kände att det var precis det jag behövde. 7. Här ser ni min absoluta favorit när det kommer till fot scrub. Otroligt bra! 
 
 
8. Här hade jag jobbmöte i måndags. 9. Jag har bakat bananbröd. Jag har hittat ett recept som är så otroligt gott! Det hittar ni HÄR.
aurora - bananbröd - bird box - friends & brgrs - hemmaspa - lunch - middag
3
Sara Ekman

Fina bilder, o så fin kisse! Väldigt lik en av mina katter <3

ISA

Nu har jag hört SÅ många som pratar om Bird Box, måste nästan se! Är skeptisk pga verkar vara lite Fantasy-aktig?! Men ska icke dömma, haha!
Som alltid är ALLT du ätit sjukt frestande. Mums!

Danielas Dagbok

Skulle du inte kunna skriva ett mer utförligt inlägg om hur det varit att bli kattägare? Typ fördelar/nackdelar med att ha katt, vad man borde tänka på före man skaffar katt, hur vardagen med katt ser ut, osv? Skulle vara jättekul läsning!

Mvh en som är sugen på att skaffa katt

Svar: Tack för idén Daniela! Dethär ska jag grubbla på 😍
Hemma Hos Felicia