En tung vecka

Hallå! Hur är läget med er? Det känns som en evighet sedan jag satt mig ner och fokuserat på bloggen. Det har varit en intensiv vecka, jag har jobbat 9 dagar i streck varav förra helgen var rätt så intensiv. Jag har nu en ledig onsdag att se framemot. 
 
Tänkte också kicka igång denna vecka med en liten sammanfattning om vad som hänt under de senaste dagarna. Livet har rullat på som vanligt och jag har svårt att hänga med. Det har inte varit så mycket fritid för mig under de senaste dagarna. Jag har jobbat, sovit, ätit och spenderat tid med familjen. Men några ljusglimtar måste jag visa er: 
 
 
Innan jag åkte hem till Larsmo så käkade jag, Anna-Sara och Elin lunch inne på Magokoro. Jag hade varit sugen på sushi i nästan två veckor och jag t.o.m drömde att jag åt sushibuffée natten innan så det var nästan självklart att vi skulle äta sushi till lunch denna fina onsdag. Jag tog deras sumo rulle med sötpotatis samt firecracker, två favoriter! 
 
 
Jag hade även vunnit en tävling på Exotic Snacks instagram så häromdagen hittade jag ett efterlängtat packet i min postlåda som bestod av lite nötter! Jag konsumerar nötter varje dag och jag kunde inte ha blivit gladare av att ha vunnit deras tävling! ♥ Nu har jag så det räcker i ett par veckor framöver!
 
 
Som sagt så är det här jag jobbat hela helgen. Jag skrev lite om det i förra inlägget, men Friends & Brgrs kommer nu ända till augusti att ha en foodtruck i Kokkola centrum. Det blev rätt så långa jobbdagar, med nio-timmars skift i fyra dagar i sträck. Men roligt var det och jag fick jobba med fina arbetskompisar! 
 
 
Det har njutit av en inglasad balkong i Larsmo, att bänka sig här efter ett långt jobbskifte tillsammans med Aurora var guld. Det är så synd att jag inte har balkong här i Vasa, Aurora älskade den inglasade balkongen. Hon kunde spionera på alla grannar, alla hundar och alla fåglar som flög förbi! Aurora har även gillat Alfons sällskap. Alltid roligt med en lekkompis!
 
 
När helgen började lida mot sitt slut så var Aurora och jag tvungna att köra tillbaka till Vasa, jobbet i Vasa kallade måndagen därpå. Aurora är så duktig i bilen, hon ligger oftast stilla och halvsover under halva resan. Hon är så duktig. Jag är så stolt över henne. Hon ville även prova på att växla! Min lilla prinsessa! 
 
 
Tillbaka i Vasa. Måndagen bjöd på en god lunch på jobbet. Stressig dag, mycket att göra jobbmässigt men skönt att vara tillbaka. Och det är ju så behändigt att man kan äta lunch på jobbet när man själv inte orkat göra lunchlåda. 
 
 
Men nu är det soffläge som gäller för mig. Två bilder från skrivande stund, jag klädd i min Stampe pyjamas med ett glas rosé i handen. Jag har en ledig onsdag framför mig och jag har noll planer. Så himla skönt. Jag ska göra så lite som möjligt under morgondagen, helst bara sitta i soffan och läsa eller nåt. 
 
Hur ser er vardag ut just nu? Har ni semester, sommarjobb eller resor pågång? 
Shih Tzu - aurora - balkonghäng - disney - exotic snacks - food truck - friends & brgrs - magokoro - rosévin - sushi - vegan burgare
2
Mot plus

Så många härliga maträtter!

Sofia

Nä nu börjar det bli skrämmande hur lika vi verkar vara på många plan. :D
Jag är också en daglig konsument av nötter - synd bara hade jag inte samma tur att vinna nötpacken. (varför måste nötter vara så dyra??) Njut av dem för min del med!

Svar: hahah nötter är bäst!!!
Hemma Hos Felicia