Summertime in Vaasa

Ni vet den där sommarkvällen man kan titta tillbaka till när höststormarna anländer? Det här är precis en sådan. Förra veckan så kom mamma på besök. Vi hade bokat in lite tid tillsammans, lite kvalitetstid med god mat, lite häng och mys. 
 
Vi började vår kväll med en liten pickick ute på gården. Mamma hade köpt lite skumpa som vi skålade i. Vädret var perfekt, varmt och skönt precis hela kvällen. 
 
 
Sedan gick vi på stan en stund för att sedan käka middag på Strampen. Jag provade deras sparrisrisotto och mamma tog in deras kyckling. Supergott var det. Vi passade även på att äta utomhus när vädret ändå var på vår sida. 
 
Restaurang HEJM hade även öppnat sin takterass vilket vi varit sugna på att testa. Så vi tog varsin Aperol Spritz och satte och sedan för att njuta av den fina utsikten. Nu i veckan så kommer de att öppna restaurangen och jag är riktigt nyfiken även på den. Ja, de har iallafall den bästa utsikten enligt mig. 
 
 
 
Vi avslutade kvällen med varsin glass ute vid vattnet. Det blev en stor boll morotskaka för mig och mamma tog en Daim. En fin sommarkväll som man lever länge på.  ♥
Restaurang HEJM - Strampen - aperol spritz - lösglass - picknick - risotto
3
lindajanssons - fashion

Ja sådana dagar ska man spara på! Låter verkligen underbart fina du🙌

Svar: ohh jaa!!
Hemma Hos Felicia

Alice Lindström

Vad härligt!

Svar: det var underbart!!
Hemma Hos Felicia

Amanda

Åh så mysigt!