Veckans lista

Veckans humör:
I början av veckan kände jag mig lite stressad men nu har det lugnat ner sig och jag känner mig på riktigt bra humör. För det mesta har nog humöret varit på topp! En ledig helg var nog precis det jag behövde. 
 
Veckans bästa:
Det måste nog vara att Aurora fyllde 1 år i torsdags samt alla som kommit förbi och grattat henne! Och mina föräldrar kommer även och hälsar på idag vilket blir mysigt! 
 
Veckans sämsta:
Att jag kände mig rätt så sönderarbetad på tisdagen. Efter en helg med mycket jobb i Kokkola var jag rätt så sliten och var sedan tvungen att direkt jobba i Vasa igen. Men onsdagen bjöd på en ledig dag och jag kunde vila upp mig. 
 
 
Veckans tanke:
Varför är det så fel att vilja fira sina husdjur? En liten hint till morgondagens inlägg.
 
Veckans vill-ha:
Förra veckan beställde jag hem lite kläder, nu väntar jag med spänning på när paketet ska anlända! Jag har klickat hem någon ny bikini som jag hoppas passar. Jag hatar att köpa bikinis, och just därför äger jag bara en riktigt bra. Det är verkligen dags för en liten uppdatering! 
 
Veckans goda:
Jag åt sushi till middag igår. Lite lörsdagsgotte. Och vi får inte glömma moccarutorna min chef gjorde på jobbet i fredags. WOW! 
 
Veckans köp:
Auroras födelsedagspresenter. Jag köpte ett fint, mysigt litet tält till henne samt lite yummie treats! Hon blev så glad! 
Veckans tips:
Dirty John på Netflix. Om ni inte sett den tycker jag att det är dags nu. Den är baserad på verkliga händelser och ooooh va spännande! Och frustrerad blir man också! 
 
Veckans övriga:
Jag fick reda på att jag kommer jobba i Jakobstad under Jakobsdagarna. Tre mycket intensiva dagar, men jag tror det kommer bli sjukt roligt! 
 
aurora - dirty john - lista - netflix - veckans lista
3
Mot plus

Åå det är såå trevligt att vara inne i stan då det är Jakobsdagar! :)

Svar: det håller jag med om! Hoppas du har vägarna förbi! :)
Hemma Hos Felicia

Amanda (Swedish Passport)

Haha åh, inte alls fel att fira sina husdjur ju! Vår hund fyllde 6 månader förra veckan och det behövdes ju självklart firas ;)

princess tyra

söt kisse :)