De första dagarna i Juni

Det har redan gått sex dagar av juni månad, hjälp. Just nu känns det som att jag är i en liten bubbla, vaknar, äter frukost, jobbar, kollar tv-serier, går och sover. Jag tror det börjar vara dags för semester. Jag har två jobbdagar kvar innan jag och Aurora kommer åka hem till Larsmo i ett par dagar. Så mysigt! 
 
Men lite smått och gått har hänt under de senaste dagarna. Jag sammanfattar de i ett par bilder: 
 
I söndags kom mamma hit lite sådär spontant. Vi åt sushi på K.achi, promenerade i vårsolen och drack kaffe inne på Sweet Vaasa. Vi pratade om kommande vecka, lite sommarplaner och vad som hänt under de senaste veckorna. 
 
 
Och tulpanerna vid trefaldighetskyrkan var så otroligt vackra!
 
 
Aurora ute på äventyr. Men hon är lika söt som alltid. 
 
 
Dermosil är ute på en tour och besöker flera olika finska städer. Här i veckan så var de i Vasa och jag passade på att köpa hem lite produkter. Älskar Dermosils produkter och lyckades kamma hem en ansikskräm, handkräm och en deo. 
 
 
Igår tog jag och Elin på oss vandringsskorna och begav oss ut i skogen för att andas frisk luft och för att röra på benen lite. Det är något speciellt med skogen, jag får alltid ett inre lugn och blir mer harmonisk. Kanske jag levde i skogen i mitt tidigare liv? 
 
 
Jag har också köpt koppel till Aurora. Vi ska ju nämligen till sommarstugan i sommar och självklart så måste ju Aurora med också. Så vi har börjat öva här hemma, hon är lite obekväm men visst ska det bli bättre. Hon är så duktig! 
Dermosil - K.achi - Sweet Vaasa - aurora - caffe latte - sushi - trefaldighetskyrkan - tulpaner
3
Corinne Grönholm

Känner likadant med skogen, blir alltid så lugn och harmonisk där. Kanske man bodde i skogen i sitt förra liv, haha :) Vilka mysiga dagar du haft!

Svar: <3 <3
Hemma Hos Felicia

ISA

haha men sötnos! Så charmig <3 Och du, nu blev JAG (!) sugen att gå ut i skogen och andas?! Haha, får sällan de sugen, haha. Hoppas du har en bra dag <3

Svar: Oh ja, gör det! Kramis!
Hemma Hos Felicia

Tess

Vad härligt det ser ut! :) Kram

Svar: det har varit ett par riktigt fina dagar faktiskt! :)
Hemma Hos Felicia